Menu
 

Siguldas ēdinātājus vieno uzlīmes "Paņem mani līdzi"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Valstī izsludinātajā ārkārtējā situācijā drošības pasākumu dēļ ievērojami tiek ierobežota uzņēmējdarbība, tostarp ēdināšanas uzņēmumu darbs. Atbalstot Siguldas novada ēdināšanas uzņēmumus, akcijas “Paņem mani līdzi” laikā siguldieši vai individuālie ceļotāji aicināti izvēlēties maltīti līdzi ņemšanai.

Kā informēja Siguldas novada pašvaldībā, virkne novada uzņēmumu savu kafejnīcu un restorānu logos un durvīs izvietojuši atgādinājumu “Paņem mani līdzi, lai mēs drīz atkal tiktos šeit”, kas vēsta, ka uzņēmējam nepieciešams sabiedrības atbalsts, lai pārdzīvotu šo periodu, kad noteikti stingri veselības un drošības pasākumi dažādās sfērās, tostarp sabiedriskajā ēdināšanā.

Noteikumi paredz, ka kafejnīcās un restorānos maltīti drīkst izsniegt tikai līdzņemšanai. Uzņēmēji atklāj, ka šobrīd apgrozījums ir ievērojami samazinājies, un to veicina ne tikai noteiktie tirdzniecības ierobežojumi, bet arī cilvēku plūsmas apsīkums.

Norādes, kas izvietotas uz restorānu, kafejnīcu, picēriju, bistro, kā arī krodziņu ieejas durvīm, kalpos kā ēdināšanas uzņēmumu atpazīšanas zīme, norādot, ka konkrētajā uzņēmumā iespējams paņemt maltīti līdzņemšanai.

Akciju organizē pašvaldības aģentūra “Siguldas Attīstības aģentūra”, uzsverot, ka ir svarīgi atbalstīt vienam otru šajā brīdī, kad lietu kārtība pasaulē ir ievērojami mainījusies.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.