Menu
 

Siguldas pašvaldība samazina vecāku līdzfinansējuma maksu profesionālās ievirzes un interešu izglītības nodarbībām

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Siguldas novada pašvaldība samazinās vecāku līdzfinansējuma maksu profesionālās ievirzes un interešu izglītības nodarbībām, informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Sindija Brikmane.

Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju un Ministru kabineta pieņemtos epidemioloģiskās drošības pasākumus vīrusa Covid-19 izplatības ierobežošanai, Siguldas novada pašvaldības dome attālināto mācību laikā nolēmusi samazināt vecāku līdzfinansējuma maksu par 50% tām profesionālās ievirzes izglītības un interešu izglītības nodarbībām, kuras attiecīgā Siguldas novada izglītības iestāde nodrošina daļēji vai pilnībā attālināti.

Savukārt par pārējām nodarbībām, kuras nav iespējams nodrošināt ne klātienē, ne attālināti valstī noteikto ierobežojumu dēļ, līdzfinansējuma maksa tiek atcelta, sacīja Brikmane.

Viņa piebilda, ka mākslu skolā "Baltais flīģelis" un Siguldas Sporta skolā mācību procesa organizēšana profesionālās ievirzes un interešu izglītības programmām notiek daļēji attālināti un daļēji klātienē. Audzēkņiem papildus tiek piedāvāts individuālo nodarbību plāns, lai nodrošinātu profesionālās ievirzes prasmju un spēju attīstības nepārtrauktību.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.