Menu
 

Piešķir apbalvojumu "Ķekavas novada Goda pilsonis"

  • Autors:  kekava.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Izskatot saņemtos pieteikumus un novērtējot ieguldījumu Ķekavas novada attīstībā, Ķekavas novada pašvaldības Apbalvojumu izvērtēšanas komisija ir pieņēmusi lēmumu, ka  2020. gadā apbalvojums “Ķekavas novada Goda pilsonis” tiek piešķirts režisorei Dzintrai Gekai-Vaskai, uzņēmējam – akmeņkalim Pēterim Zvaunim un  Latvijas savienības "Černobiļa" viceprezidentam Mārim Šopam.

Ķekavas novada pašvaldība vēlas pateikties un novērtēt to cilvēku ieguldījumu, kuri ar savu darbu, mūža veikumu, radošumu, pilsonisko aktivitāti un apņēmību, ir palīdzējuši Ķekavas novadam augt, attīstīties un tā vārdam izskanēt gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Tāpēc ik gadu Ķekavas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus, uzņēmumus, iestādes un nevalstiskās organizācijas iesniegt pretendentu pieteikumus Ķekavas novada augstākā apbalvojuma “Ķekavas novada Goda pilsonis” saņemšanai.  

Tradicionāli apbalvojuma saņēmēji tiek godināti apbalvojumu pasniegšanas ceremonijā Latvijas Republikas Valsts proklamēšanas gadadienā. Taču šogad valstī noteikto drošības un pulcēšanās ierobežojumu dēļ, lai mazinātu Covid-19 izplatību, šīs svinīgās ceremonijas norises laiks ir pārcelts uz laiku, kad būs iespējams klātienē organizēt svinīgo apbalvojumu pasniegšanas pasākumu “Tēvzemei un Brīvībai”, tādējādi radot apbalvojuma saņēmējiem īpašu svētku un pacilājuma sajūtu.  Par apbalvošanas ceremonijas norises laiku un vietu tiks sniegta informācija.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.