Menu
 

Plāno veidot Pierīgas tūrisma asociāciju

  • Autors:  LETA
Foto - exitriga.lv Foto - exitriga.lv

Pierīgas tūrisma pakalpojumu sniedzēji domā par jaunas organizācijas veidošanu, kas sekmētu tūrisma attīstību, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Aiva Vancāne.

Vakar diskusijā tika runāts par tūrisma reģiona mērķiem un vīziju, tika prezentēti identificētie pieci darbības virzieni, kuriem nepieciešams izstrādāt rīcības plānu. Pasākumā tika spriests par problemātiku un nepieciešamību interešu pārstāvniecībā organizācijās un valsts institūcijās, par kvalitātes uzraudzību, par Pierīgas gidu tīkla izveidošanu, pašvaldību atbalstu u.c. jautājumiem.

Diskusijas dalībnieki tika aicināti balsot par prioritārajiem virzieniem, kuri būtu jāakcentē kā galvenie. Vairāk nekā trešdaļa dalībnieku nobalsoja par jaunu produktu veidošanu, bet par svarīgiem atzina arī interešu pārstāvniecību un zīmola "Exit Rīga" sadarbības koordinēšanu.

Pasākuma dalībniekiem bija iespēja izteikties par to, kam būtu jāpievērš uzmanība veidojot jaunu asociāciju un kā iesaistīt jaunas organizācijas tās darbībā un sadarbībā.

Decembrī tiks izstrādāti organizācijas statūti un jaunajā gadā tiks izstrādāts rīcību plāns katram no darbības virzieniem.

"Exit Rīga" ir tūrisma reģiona zīmols, kas apvieno tuvējos Pierīgas novadus, piedāvājot tūrisma un izklaides iespējas  50 kilometru rādiusā ap galvaspilsētu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.