Menu
 

Ķekavas novadā pedagogiem piešķirs naudas balvas par intensīvo darbu ārkārtējā situācijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Atzinīgi novērtējot lielo ieguldījumu un intensīvo darbu gan klātienes, gan attālinātā mācību procesa nodrošināšanā, Ķekavas novadā piešķirs naudas balvas visu izglītības iestāžu pedagogiem, kā arī atbalsta un tehniskajam personālam.

Vispārējās izglītības iestāžu un pirmsskolas izglītības iestāžu darbiniekiem tiks izmaksāta naudas balva līdz 30 % apmērā no darbiniekam noteiktās mēnešalgas, ņemot vērā katra darbinieka personisko darba ieguldījumu. Savukārt profesionālās ievirzes izglītības iestādes darbiniekiem nauda balva būs līdz 20%  no mēnešalgas, ņemot vērā katra personisko darba ieguldījumu.

“Šis ir viens no veidiem, kā mēs varam pateikt paldies visai pedagogu saimei par to pašaizliedzību, lielo darbu un sniegto atdevi šobrīd tik sarežģītajā un mainīgajā situācijā. Tieši pedagogi ir tie, kas iedvesmo un motivē skolēnus ar vislielāko atbildību mācīties arī attālināti, lai gan tas nav vienkārši.  Pedagogi ir atbalsts skolēnu vecākiem, un ļoti vēlētos, lai bērnu vecāki būtu atbalsts arī pedagogiem, jo šobrīd ir ļoti svarīga abpusēja cieņa, sapratne un sadarbība,” pašvaldības paziņojumā citēta Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire.   

Arīt turpmāk Ķekavas novada pašvaldība savu iespēju robežās atbalstīs izglītības iestādes, lai šajā ārkārtējā situācijā saistībā ar Covid-19 ierobežošanu spētu nodrošināt iespējami komfortablāku un drošāku skolu un bērnudārzu darbību. Līdz šim pašvaldība ir nodrošinājusi izglītības iestādes ar nepieciešamajiem dezinfekcijas līdzekļiem un individuālajiem aizsardzības līdzekļiem, piemēram, vizieriem un sejas maskām.  

Ķekavas novadā ir četras pašvaldības vispārējās izglītības iestādes – Baložu vidusskola, Ķekavas vidusskola, Daugmales pamatskola, Pļavniekkalna sākumskola; četras pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes – “Avotiņš”,  “Ieviņa”, “Bitīte”, “Zvaigznīte”, kā arī trīs  profesionālās ievirzes izglītības iestādes – Ķekavas mākslas skola, Ķekavas mūzikas skola un Ķekavas novada sporta skola.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.