Menu
 

No nākamās nedēļas būs izmaiņas vairākos autobusu maršrutos Siguldas apkaimē

  • Autors:  LETA
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

No pirmdienas, 14.decembra, būs izmaiņas vairākos autobusu maršrutos Siguldas apkaimē, lai pasažieri varētu pagūt pārsēsties no viena transportlīdzekļa citā, aģentūrai LETA pavēstīja Autotransporta direkcijā.

Tostarp autobuss Sigulda–Kaķīškalns–Institūts–Sigulda no Siguldas autoostas darbdienās izbrauks plkst.7.05, nevis kā līdz šim plkst.7.15.

Autobuss Sigulda–Saltavots–Pelītes–Sigulda no Siguldas autoostas darbdienās izbrauks plkst.7.15, nevis kā līdz šim plkst.7.00, nemainot pienākšanas laiku galapunktā. Tāpat šī maršruta autobuss, kas no Siguldas autoostas darbdienās izbrauc plkst.15.30, galapunktā pienāks plkst.16.10, nevis kā līdz šim plkst.16.20.

Autobuss Sigulda–Nurmiži, kas no Siguldas autoostas darbdienās izbrauc plkst.9.10, galapunktā pienāks plkst.9.50, nevis kā līdz šim plkst.9.58, savukārt autobuss, kas no Siguldas autoostas darbdienās izbrauc plkst.12.10, galapunktā pienāks plkst.12.50, nevis kā līdz šim plkst.12.58.

Autobuss Sigulda–Mālpils no pieturas "Mālpils" turpmāk katru dienu izbrauks plkst.18.20, nevis kā līdz šim plkst.18.10, bet autobuss Sigulda–Allaži–Mālpils no Siguldas autoostas katru dienu izbrauks plkst.17.25, nevis kā līdz šim plkst.17.15.

Izmaiņas veiktas arī maršruta Rīga–Ropaži–Allaži–Sigulda autobusu kustībā: autobusiem, kas no Siguldas autoostas no pirmdienas līdz sestdienai izbrauc plkst.7.20 un 13.10, tiks mainīts apstāšanās laiks pieturā "Mazkangari", "Plānupe" un "Tumšupe", nemainot atiešanas un pienākšanas laiku galapunktā.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.