Menu
 

Ādažos aicina piedalīties Ziemassvētku noformējuma konkursā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - adazi.lv Ilustrācija - adazi.lv

Svētku gaidīšanas laikā Ādažu novads aicina piedalieties konkursā “Ziemassvētku noformējums” ar savas mājvietas vai uzņēmuma svētku rotām, liecina informācija novada pašvaldības vietnē.

Komisija vērtēs īpašumu noformējumus trīs kategorijās: pakalpojumu sniegšanas un tirdzniecības vietas (veikali, tirdzniecības centri un vietas, kafejnīcas, restorāni, aptiekas, sporta klubi, poliklīnikas, veselības centri, skaistumkopšanas saloni, viesnīcas, viesu nami, kempingi, tūrisma un apskates objekti, uzņēmumu, organizāciju biroju, ražošanas, noliktavu, u.c. telpas un tām piegulošā teritorija), kultūras, sporta un izglītības iestādes, kā arī privātās un daudzdzīvokļu ēkas, to priekšdārzi un piegulošā teritorija.

Pieteikšanās konkursam, aizpildot pieteikuma veidlapu, līdz 3. janvārim elektroniski Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai, atstājot rakstisku pieteikumu domes pasta kastē (domes darba laikā). Iespējams pieteikumu iesniegt arī klātienē Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā, Gaujas ielā 30A, pirms tam iepriekš piesakoties pa tālruni 67997350.

Pieteikumā jānorāda informāciju par pretendentu (fiziskai personai – vārds, uzvārds, tālrunis, e-pasta adrese, savukārt juridiskai personai – nosaukums, pārstāvja (kontaktpersonas) vārds, uzvārds, tālrunis, e-pasta adrese), īpašuma īpašnieku un adresi, kurā atrodas Ziemassvētku noformējums.

Konkurss norisinās no 21. decembra līdz 2021. gada 8. janvārim.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.