Menu
 

"Eņģeļi pār Latviju" laikā Siguldas S! apzīmēts ar eņģeļiem grafiti tehnikā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Decembra sākumā brīnumdarbu akcijas laikā Siguldā viesojās “Eņģeļi pār Latviju” komanda, kura iemūžināja brīdi, kad grafiti mākslinieks Dainis Rudens grafiti tehnikā iedzīvināja dažādus eņģeļus uz siguldiešu S! simbola, kas no 10. decembra atgriezies savās mājās Siguldas Svētku laukumā.

Šajā gadā Siguldas novada svētku laikā notiek dažādas aktivitātes, kurām pamatā ir eņģeļu tēma. Tāpēc, fotografējoties pie S! Svētku laukumā, sociālajos tīklos siguldieši aicina pievienot tēmturi #siguldaaizrauj, lai dalītos ar svētku sajūtu.

Kā norāda Siguldas novada pašvaldība, apgleznotais S! visiem atgādina par to, ka ikviens varam būt eņģelis, kas nes labestību un sniedz palīdzību līdzcilvēkiem. Siguldas novada iedzīvotāji aicina iesaistīties ziedošanas akcijā tīmekļa vietnē “ziedot.lv”, lai sniegtu bērniem to, kas visvairāk nepieciešams.

Kā zināms, šogad “Eņģeļi pār Latviju” norisināsies jau trīspadsmito reizi, aicinot palīdzēt sešiem akcijas vēstnešiem – Marijai, Robijam, Markam, Elizabetei, Demjanam, Vadimam un vēl 107 bērniem visā Latvijā, kuru veselības uzlabošanai kopumā ir nepieciešami 293 248 eiro. Ziedojumi nepieciešami bērniem ar dažādām veselības problēmām – ar autismu, kustību traucējumiem, epilepsiju un palīdzība ārkārtas situācijās.

Labdarības akcija norisināsies līdz 31. janvārim.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.