Menu
 

Carnikavā pēc Ziemassvētkiem sāksies brīvdabas cilpošanas spēle

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - carnikava.lv Ilustrācija - carnikava.lv

Carnikavā pēc Ziemassvētkiem sāksies brīvdabas tematiska orientēšanās jeb cilpošanas spēle, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Cilpošanas spēle sniegšot iespēju baudīt aktīvu atpūtu kopā ar saviem tuvākajiem. Spēli var spēlēt jebkurā vietā un laikā no 25. līdz 27.decembrim.

Spēles dalībniekiem jāizvēlas maršruts, pastaigājoties jāmet cilpas un vienlaikus jāatbild uz jautājumiem par Ziemassvētkiem un Carnikavas novadu.

Spēles ilgums ir apmēram pusotra stunda, distance - četri līdz pieci kilometri. Lai piedalītos spēlē, katrai komandai nepieciešams viens viedtālrunis un lejupielādēta bezmaksas aplikācija "Loquiz". To atverot, pirms spēles sākšanas jāievada komandas nosaukums un spēles kods, kurš tiks publicēts tautas nama "Ozolaine" "Facebook" kontā 25.decembrī plkst.9.

Jautājumi aplikācijā parādīsies ik pēc noietiem 100-150 metriem. Jautājumi ir sakārtoti tā, ka visas pareizās atbildes secīgi uz jautājumiem veido kopējo "cilpas" atbildi. Lai vieglāk būtu atcerēties atbildes, spēles laikā dotos mājienus, kā arī atbildētu uz cilpu jautājumiem, tiek ieteikts ņemt līdzi rakstāmo un piezīmju papīru.

Spēles rīkotāji atgādina, ka pirms spēles jāuzlādē mobilais tālrunis. Beidzot spēli, no tās jāiziet, lai varētu fiksēt laiku un rezultātu.

Pirmo trīs vietu ieguvēji tiks pie gardām balvām un tiks paziņoti tautas nama "Facebook" kontā 28.decembrī.

Cilpošanas spēļu konceptu Latvijā ieviesa aktīvā tūrisma centrs "Eži".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.