Menu
 

Jūrmalas pašvaldības policijas inspektoriem un glābējiem plāno piešķirt piemaksas pandēmijas apstākļos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – pixabay.com Foto – pixabay.com

Jūrmalas domes Finanšu komitejas sēdē 26.janvārī tika atbalstīts jautājums par piemaksu noteikšanu Jūrmalas pašvaldības policijas inspektoriem un glābējiem par darbu paaugstināta riska un slodzes apstākļos. 

Piemaksas apmērā līdz 10% no darbinieka mēnešalgas plāno piešķirt no 2021.gada 1.janvāra līdz ārkārtējās situācijas atcelšanai. Par speciālajām piemaksām deputāti vēl lems 28.janvāra domes sēdē, informē Jūrmalas pašvaldībā.

Paaugstinātā darba slodze saistīta ar preventīviem pasākumiem pandēmijas ierobežošanai, policijas klātbūtnes nodrošināšanu publiski pieejamās vietās, kur iespējama cilvēku pulcēšanās, kā arī epidemioloģiskās drošības pasākumu ievērošanas kontroli.

Arī iepriekš ārkārtējās situācijas laikā pašvaldības policijas inspektoriem bija noteiktas speciālās piemaksas. Tāpat piemaksas par darbu paaugstināta riska un slodzes apstākļos līdz ārkārtējās situācijas atcelšanai apmērā līdz 20% no darbinieka mēnešalgas pašvaldība jau no 2020.gada decembra ir noteikusi arī sociālajiem rehabilitētājiem, aprūpētājiem, sociālajiem darbiniekiem, medicīnas māsām, ārstiem, sanitāriem un citiem darbiniekiem, kuri iesaistīti sociālo pakalpojumu sniegšanā pašvaldības iestādēs, atgādina pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.