Menu
 

Martā Siguldas novadā turpināsies bezmaksas nūjošanas un distanču slēpošanas nodarbības

  • Autors:  Apriņķis.lv/Sigulda.lv
Foto - “Fischer” Slēpošanas centrs Foto - “Fischer” Slēpošanas centrs

Kopš pagājušā gada novembra Siguldas novada iedzīvotājiem tiek piedāvāta iespēja piedalīties dažādās bezmaksas āra nodarbībās pie pieredzējušiem treneriem. Piecu mēnešu laikā Siguldas novada iedzīvotājiem notiek cigun, aerobikas, skriešanas, nūjošanas un distanču slēpošanas nodarbības Siguldā, Allažos, Jūdažos un Morē, liecina publikācija novada interneta vietnē.

Arī martā turpināsies fizisko aktivitāšu nodarbības svaigā gaisā. 10. un 24. martā plkst. 18.00 pie Siguldas Sporta centra tiks organizētas bezmaksas nūjošanas nodarbības pie treneres Fanijas Šitcas. Savukārt 6. un 20. martā tās paredzētas plkst. 8.30 pie Allažu Sporta centra, plkst. 10.00 pie Jūdažu Sabiedriskā centra un plkst. 11.30 pie Mores pagasta Tautas nama.

Ja laikapstākļi būs noturīgi un piemēroti, visu martu trešdienās plkst. 19.00 un sestdienās plkst. 10.00 “Fischer” Slēpošanas centrā būs iespēja piedalīties bezmaksas distanču slēpošanas nodarbībās. Distanču slēpošanas apmācību vadīs pieredzējuši treneri – Laura Lapiņa, Raivis Zīmelis un Kaspars Kārkliņš. Savukārt pirmdienu vakaros plkst. 19.00 centrā notiks distanču slēpošanas nodarbības bērniem vecumā no 6 līdz 12 gadiem.

Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, āra grupu nodarbībās drīkst piedalīties līdz 10 dalībniekiem un ir nepieciešama iepriekšējā pieteikšanās. Lai pieteiktos uz nūjošanas nodarbību ir jāzvana uz tālruņa numuru 25448860 vai jāraksta uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., savukārt pieteikšanās distanču slēpošanas nodarbībai notiek, zvanot uz tālruņa numuru 29118847 vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Pašvaldībā atgādina, ka vēl ir iespēja pieteikties uz 13. un 27. februāra nūjošanas nodarbībām Allažos, Jūdažos un Morē. Savukārt visas vietas uz bezmaksas distanču slēpošanas nodarbībām “Fischer” Slēpošanas centrā februārī jau ir aizpildītas, interesenti aicināti pieteikties uz marta nodarbībām.

Bezmaksas nodarbības Siguldas novadā notiek Eiropas Sociālā fonda projekta “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.