Menu
 

Grūti izbraucama ceļa stāvokļa dēļ trešdien netika izpildīts autobusu maršruta Madona – Saulkrasti reiss

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ņemot vērā, ka laikapstākļu dēļ ceļa stāvoklis ir pasliktinājies un braukšanas apstākļi – apgrūtināti, daudzviet Latvijā sabiedriskā transporta reisi vai to posmi netiek izpildīti vai tiek izpildīti daļēji, autobusus novirzot pa citu ceļu, vēsta Autotransporta direkcija.

Viens vai vairāki reisi vai to posmi trešdien netika izpildīti šādos maršrutos: Madona–Cēsis–Sigulda–Saulkrasti, Rīga–Gaujiena, Rīga–Trapene–Alūksne, Rīga–Baltinava, Cēsis–Kosa–Skujene,  Cēsis–Liezēre–Madona, Cēsis–Gulbene, Gulbene–Madona, Aizkraukle–Ērgļi, Rēzekne–Kārsava–Alūksne, Rēzekne–Rogovka–Kārsava, Rēzekne–Borisovka–Preiļi, Rēzekne–Kuri–Preiļi, Balvi–Lubāna–Madona un Alūksne–Balvi.

Par spīti tam, ka pārvadātāji ir vērsušies pie ceļu uzturētāja, informējot par grūti izbraucamiem vai neizbraucamiem ceļa posmiem, šobrīd vēl nav skaidrības par to, vai šos reisus būs iespējams izpildīt tuvāko dienu laikā.

Autotransporta direkcija aicina pasažierus būt saprotošiem un jautājumu gadījumā sazināties ar konkrēto pasažieru pārvadātāju.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.