Menu
 

No 6. marta brīvdienās tiks palielināts reisu skaits atsevišķos Rīgas pilsētas autobusu maršrutos, tostarp uz Dārziņiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Rīgas satiksme" Foto - "Rīgas satiksme"

“Rīgas satiksme” informē, ka saskaņā ar Rīgas domes izpilddirektora rīkojumu no 6. marta tiek veiktas izmaiņas piecu autobusa maršrutu brīvdienu kustības sarakstos. Kopējais sabiedriskā transporta izlaidums tiks palielināts par 68 reisiem.

Izmaiņas ieviestas 31.un 15.autobusa (Jugla – Dārziņi), kā arī 2., 24.un 36.autobusa maršrutā. Izmaiņas balstītas uz monitoringa datiem par sabiedriskā transporta piepildījumu, norāda “Rīgas satiksme”.

Paziņojumā uzņēmums vēsta, ka nepārtraukti seko līdzi pasažieru plūsmām sabiedriskajā transportā, un šāda kārtība paliks nemainīga arī turpmāk. Informāciju par salona piepildījumu sniedz gan sabiedriskā transporta vadītāji, gan tiek pārbaudīti klientu pieteikumi.

Tāpat visi jaunākie “Rīgas satiksmes” transporta līdzekļi ir aprīkoti ar automātiskām pasažieru skaitīšanas sistēmām, tādējādi brīdī, kad transporta līdzekļa salons sasniedz 50% piepildījumu, dispečeri saņem signālu, kas dod iespēju operatīvi reaģēt un norīkot papildus transporta līdzekli.

“Lai mazinātu Covid-19 izplatības risku, nepieciešama ikviena cilvēka iesaiste, tāpēc svarīgi, lai iedzīvotāji pēc iespējas mazāk sociāli kontaktētos un izmantotu sabiedrisko transportu ārkārtējās situācijas laikā tikai tad, ja tas patiešām nepieciešams,” vēsta “Rīgas satiksme”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.