Menu
 

Marta nedēļas nogalēs Turaidas muzejrezervātā pagarināts darba laiks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – www.facebook.com/turaida.muzejs Foto – www.facebook.com/turaida.muzejs

Ņemot vērā apmeklētāju lielo atsaucību, Turaidas muzejrezervāts martā piektdienās, sestdienās, svētdienās pagarina darba laiku – šajās dienās tas atvērts no plkst. 10.00 līdz 18.00. Savukārt no pirmdienas līdz ceturtdienai Turaidas muzejrezervāts atvērts no plkst. 10.00 līdz 17.00, informē muzejrezervāta pārstāvji.

Turaidas muzejrezervātā apmeklētājiem pieejamas brīvdabas ekspozīcijas Turaidas pils kompleksā, Dainu kalnā un Tautasdziesmu parkā, Turaidas muižas saimnieciskās apbūves centrā, kā baznīckalnā, kur atrodas piemiņas vieta Maijai – Turaidas Rozei.

Pamatojoties uz valstī izsludināto ārkārtas situāciju Covid-19 ierobežošanai, muzejos līdz 6. aprīlim ir pieejamas ekspozīcijas ārtelpās. Tāpat muzejrezervāta pārstāvji atgādina, ka joprojām jāievēro piesardzības pasākumi un individuālā atbildība par savu veselību, un aicina rūpēties par roku higiēnu un izmantot publiski pieejamos dezinfekcijas stendus, kā arī ievērot distanci un sanitāro protokolu, kad tiek apmeklētas publiskas vietas un pasākumi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.