Menu
 

No 15.marta 1.autobusa maršrutā uz Berģiem kursēs trolejbusi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - "Rīgas satiksme" Ilustrācija - "Rīgas satiksme"

No 15. marta uz nenoteiktu laiku 1. un 5. autobusa maršrutā pasažieru pārvadājumus veiks nevis autobusi, bet garie trolejbusi, informē “Rīgas satiksme”. Izmaiņas veiktas, veicot resursu pārdali un efektīvāk izmantojot visus uzņēmuma rīcībā esošos resursus.

Maršruta numerācija tiks saglabāta, taču papildus numerācijai tiks pievienots A burts  – attiecīgi 1A. “Abrenes iela  – Berģu ciems” un 5A. “Abrenes iela  – Mežciems”. Citas izmaiņas pasažieru apkalpošanā nebūs, un 1. un 5. autobusa maršrutā norīkotie trolejbusi brauks pa to pašu autobusu maršrutu, apstāsies visās maršrutā paredzētajās pieturvietās, kā arī kursēs pēc tāda paša kustības grafika, norāda pašvaldības uzņēmumā.

Pasažieri, kuri pārvietojas iepriekš minētajos autobusa maršrutos un iegādājušies mēneša braukšanas biļeti, varēs to turpināt izmantot 1A un 5A maršruta trolejbusos.

Minētajos maršrutos kursējošos autobusus pasažieru plūsmas mazināšanai novirzīs citos maršrutos, savukārt  1. un 5. autobusa maršruta infrastruktūra ļauj pasažieru pārvadājumus veikt ar trolejbusiem – daļu maršruta posmu trolejbusi veiks pieslēdzoties kontakttīklam, bet daļu ar dīzeļģeneratoru.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.