Menu
 

Pie Ķekaviņas ietekas Daugavā veidos jaunu atpūtas vietu

  • Autors:  LETA
Foto - Ķekavas novada pašvaldība Foto - Ķekavas novada pašvaldība

Lai vasarā izveidotu jaunu atpūtas vietu, Ķekavas novada pašvaldība sākusi teritorijas sakopšanas darbus pie Ķekaviņas ietekas Daugavā.

Pašlaik šajā teritorijā notiek krūmu zāģēšana, savukārt vasarā notiks atpūtas vietas labiekārtošana. Plānots, ka šajā atpūtas vietā tiks ierīkota peldvieta ar smilšu pludmales zonu, kā arī ģērbtuves un soliņi, ievērojot Ķekavas novada atpūtas vietu dizaina principus un ļaujot šo atpūtas vietu ērti izmantot novada iedzīvotājiem.

Lai iedzīvotājiem nodrošinātu atpūtas iespējas pie ūdens, Ķekavas novadā ir izveidotas vairākas atpūtas vietas, kuras ir ikvienam brīvi pieejamas un kuras Ķekavas novada pašvaldība ir labiekārtojusi atbilstoši novada labiekārtošanas plānam.

Pagājušajā gadā labiekārtotas atpūtas vietas pie Titurgas ezera Baložos, kā arī Ķekavā pie "Dambīša" un Dārznieku ielā pie Daugavas, kā arī papildināti labiekārtojuma elementi lielākajā atpūtas vietā Baložu pilsētā, pie Titurgas ezera, un uzstādīti vairāki sauļošanās zviļņi, kas tapuši atbilstoši novada atpūtas vietu dizainam. 

Pašvaldība aicina būt piesardzīgiem, dodoties atpūsties pie ūdenstilpnēm, pārrunāt ar bērniem drošības noteikumus atpūtai pie ūdens, kā arī rūpēties par savu un bērnu drošību.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.