Menu
 

Rīgas mēra komandai pievienojusies bijusī Ropažu pašvaldības izpilddirektore Grūbe

  • Autors:  LETA
Foto - LETA Foto - LETA

Rīgas domes priekšsēdētāja Mārtiņa Staķa (PP) birojā darbu sākusi bijusī Ropažu novada domes izpilddirektore Signe Grūbe ("Par"), kura būs padomniece pašvaldības pārvaldes un attīstības projektu jautājumos, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē.

Rīgas domes priekšsēdētāja padomnieces uzdevumi būs sadarbība ar pašvaldības institūcijām, un jaunu iniciatīvu un reformu vadība un koordinācija.

Grūbei ilggadēja pieredze pašvaldību darbā, strādājot Ropažu novada domē, kur viņa kopš 2016.gada bijusi pašvaldības izpilddirektore, un pirms tam - Administrācijas vadītāja, kā arī Attīstības daļas vadītājas pienākumu izpildītāja.

Kā aģentūrai LETA teica Grūbe, viņa ir pārtraukusi darba attiecības ar Ropažu novada domi.

Iepriekš Grūbe guvusi arī pieredzi pašvaldību jautājumos, strādājot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā, kur viņas specialitāte bija Eiropas Struktūrfondu jautājumi.

Rīgas domes priekšsēdētāja padomniece Grūbe uzsver, ka viņas līdzšinējā pieredze un zināšanas dos pienesumu Rīgas domes pārmaiņu vadības procesā.

Grūbe arī bijusi vieslektore Rīgas Stradiņa universitātes Eiropas Studiju fakultātē, kā arī nodarbojas ar zinātnisko darbību. Grūbe ieguvusi maģistra grādu politoloģijā Rīgas Stradiņa universitātē, un no 2006. līdz 2009.gadam apguvusi Rīgas Stradiņa universitātes doktorantūras programmu socioloģijā.

Kā aģentūrai LETA atzina Grūbe, viņai Rīgas domē tiks maksāta alga 2400 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas.

Kā ziņots, Grūbe startēja konkursā uz Rīgas pilsētas izpilddirektora amatu.

Viņa arī startē Ropažu novada domes vēlēšanās no "Kustības "Par"" saraksta.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.