Menu
 

Sāk atjaunot segumu uz Tallinas šosejas no Zvejniekciema līdz Duntei

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ceļu tīklā turpina pieaugt remontdarbu objektu skaits un patlaban darbi notiek jau 76 posmos. Visvairāk remontdarbu ir uz reģionālajiem autoceļiem. Plānojot savus braucienus, aicinām rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un ieskatīties būvdarbu kartē VSIA “Latvijas Valsts ceļi” mājas lapā.

LVC informēja, k aTallinas šosejas (A1) posmā no Zvejniekciema līdz Duntei sākas seguma atjaunošana, tur ir ieviesti ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h.

Pirmdien, 24.maijā, autovadītājiem jārēķinās, ka laika posmā no 9.40 līdz 14.40 nedarbosies luksofors uz Vidzemes šosejas (A2) Vangažos un no 10.00 līdz 16.00 Rīgas apvedceļa (A4) krustojumā ar autoceļu Ulbroka-Ogre (P5).

Kravas transportam, kura svars pārsniedz 3,5 tonnas ir slēgts tilts pār Mazo Juglu pie Tīnūžiem autoceļa Inčukalns–Ropaži–Ikšķile (P10) 34,8. kilometrā. Pārējam transportam satiksme pār tiltu tiek organizēta ar luksoforiem un noteikts platuma ierobežojums – 2,7 metri. Apbraucamā ceļa garums kravas transportam ir aptuveni 40 km un jārēķinās ar ievērojamu papildus laiku ceļā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.