Menu
 

Uz Tallinas šosejas no Zvejniekciema līdz Duntei atjauno segumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – VSIA "Latvijas Valsts ceļi" Foto – VSIA "Latvijas Valsts ceļi"

Uz Tallinas šosejas (A1) posmā no Zvejniekciema līdz Duntei (36,29.–48.11. km) sākusies seguma atjaunošana. Visā remonta posmā ir ieviests maksimālā ātruma ierobežojums 70 km/h, bet būvdarbu zonās – līdz 50 km/h. Paredzamais būvobjekta šķērsošanas laiks ir 20 minūtes, informē VSIA “Latvijas Valsts ceļi” Komunikācijas daļā.

Darbi objektā uzsākti ar asfaltbetona izlīdzinošo frēzēšanu, dienā paredzēts nofrēzēt apmēram divus kilometrus garu posmu. Pēc nedēļas objektā plānots uzsākt asfaltbetona ieklāšanas darbus. Lielākie asfaltēšanas darbi un frēzēšanas darbi paredzēti jūnijā. Pēc asfaltbetona ieklāšanas paredzēts papildināt nomales, izbūvēt ribjoslas, kā arī uzklāt horizontālo marķējumu.

Lai nodrošinātu raitāku satiksmi, frēzēšanas un asfaltēšanas darbu laikā satiksme remontdarbu posmā iespējami vairāk tiks organizēta ar satiksmes regulētāju palīdzību.

Būvdarbu veic CBF SIA “Binders” par līgumsummu 1 857 000 eiro (ar PVN). Darbus plānots pabeigt vasaras beigās, vēsta “Latvijas Valsts ceļu” pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.