Menu
 

Saulkrastos uzsākta jauna apartamentu viesnīcas būvniecība

  • Autors:  Apriņķis.lv
Vizualizācija - SIA “Baltex group” Vizualizācija - SIA “Baltex group”

Saulkrastos, Katrīnbādes ielā 4, uzsākta izklaides ēkas pārbūve, un tās vietā top apartamentu viesnīca viesu uzņemšanai. Jaunā apartamentu viesnīca atradīsies kādreizējā naktskluba “Katrīnbāde” vietā, vēsta novada pašvaldībā.

Ēku no vienas puses ieskauj zeltaina jūras pludmale, bet no otras – mežs. Plānoto projektu novērtēs tie, kas meklē dabas tuvumu, atpūšoties no lielpilsētas burzmas, jo ēkā ir paredzēti ne tikai apartamenti viesu izmitināšanai, bet arī kafejnīca, SPA zona, pirtis, atpūtas zāle nelielu svinību organizēšanai.

"Projekts ir nišas ieguldījums reģionā. Tas papildinās novadu ar jaunu piedāvājumu, kas līdz šim Saulkrastos un tuvākā apkārtnē nav bijis. Saulkrastu pilsētai ir milzīgs potenciāls, ņemot vērā lielpilsētas tuvumu un skaisto dabu. Pandēmija mūs nebiedē sākt esošās ēkas pārbūvi, jo esam pārliecināti, ka pieprasījums pēc apartamentiem šajā apkaimē būs," informē pasūtītāja pārstāvis Mārtiņš Ratnieks.

Ēkas projektētājs SIA “Baltex group” norāda, ka ēka veidota vienkāršām un mūsdienīgām līnijām, izmantojot kvalitatīvus apdares materiālus. Izvēlētie bronzas metāla toņi atstaros jūras viļņus un saulrietus. Ēkas izskats ir drosmīgs un pamanāms, bet vienlaikus ļoti labi iederas vides kontekstā.

Plānotais viesnīcas atklāšanas termiņš ir 2023.gada rudens – 2024.gada pavasaris.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.