Menu
 

Saulkrastu domē jaunievēlētie deputāti par darāmajiem darbiem un pašvaldības struktūru vienosies līdz Jāņiem

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Saulkrastu domē jaunievēlētie deputāti par darāmajiem darbiem un pašvaldības struktūru vienosies līdz Jāņiem, aģentūrai LETA apstiprināja līdzšinējais domes priekšsēdētājs Normunds Līcis (LRA).

Līča pārstāvētā Latvijas Reģionu apvienība (LRA) vēlēšanās ieguva sešus no 15 deputātu mandātiem. Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" un Jaunās konservatīvās partijas apvienotais saraksts domē ieguvis trīs deputātu mandātus. Savukārt Latvijas Zaļā partijai būs četri deputātu mandāti, partija "Latvijas attīstībai" - divi mandāti.

"Esmu aicinājis un uzrunājis visus ievēlētos deputātus kopīgam darbam, atsakoties no priekšvēlēšanu politiskajām kaislībām," sacīja Līcis. Līdzšinējās sarunas viņš raksturoja kā veiksmīgas, jo visi jaunievēlētie deputāti konceptuāli ir piekrituši strādāt vienoti. Vēl visiem līdz Jāņiem ir jāakceptē darāmie darbi un pašvaldības struktūra, piebilda Līcis.

Viņš uzsvēra, ka pašvaldības redzeslokā galvenokārt ir attīstības un saimniecības jautājumi.

LETA jau vēstīja, ka no LRA saraksta domē ievēlēts Līcis, Jurģis Grabčiks, Oksana Vanaga, Raivo Jēkabsons, Toms Turlajs un Raimonds Kalniņš.

Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" un Jaunās konservatīvās partijas apvienotais saraksts domē ieguvis trīs deputātu mandātus. No šī saraksta ievēlēti Ervīns Grāvītis, Andris Dulpiņš un Mārtiņš Kišuro.

Partija "Latvijas attīstībai" ieguvusi divus mandātus un tos saņems Māris Iekļavs un Santa Ancāne. Savukārt Latvijas Zaļo partiju domē pārstāvēs Guntis Liepiņš, Normunds Broks, Inta Petrova un Liena Ozoliņa.

Jau ziņots, ka Vidzemē pašvaldību vēlēšanās augstākā aktivitāte novērota Saulkrastu novadā, kur nobalsojuši 3298 iedzīvotāji jeb 42,65% no balsstiesīgajiem, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie dati.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.