Menu
 

Par Jūrmalas mēra vietniekiem ievēlē Sproģi un Lediņu

  • Autors:  LETA
Foto – Ivars Ķezbers Foto – Ivars Ķezbers

1.jūlijā ārkārtas domes sēdē par Jūrmalas domes priekšsēdētāja vietniekiem tika ievēlēti Rita Sproģe (ZZS) un Jānis Lediņš (ZZS), aģentūru LETA informēja Jūrmalas domē. Lediņš būšot atbildīgs par pilsētsaimniecības jautājumiem.

Deputāti arī lēma izveidot 10 pastāvīgās deputātu komitejas. Aktuālos jautājumus un lēmumu projektus atbilstīgi kompetencei izskatīs Finanšu komiteja septiņu deputātu sastāvā un Attīstības un vides jautājumu komiteja, Izglītības komiteja, Kultūras komiteja, Jaunatnes un sporta jautājumu komiteja, Transporta un mājokļu jautājumu komiteja, Pilsētsaimniecības komiteja, Drošības jautājumu komiteja, Tūrisma un kurortoloģijas komiteja, Sociālo, veselības un integrācijas jautājumu komiteja - katra komiteja piecu deputātu sastāvā. Komiteju priekšsēdētājus ievēlēs komiteju pirmajās sēdēs.

LETA jau ziņoja, ka Jūrmalas dome šodien par Jūrmalas mēru ievēlēja līdzšinējo domes priekšsēdētāju no Zaļo un zemnieku savienības ievēlēto Gati Truksni. Līdz ar to Truksnis mēra krēslā sēdīsies piekto reizi. Bez Trukšņa Jūrmalas domē no ZZS saraksta ievēlēta Sproģe, Dace Riņķe, Irēna Kausiniece, Ieva Taranda, Inese Kārkliņa, Lediņš un Anita Adijāne.

Nacionālā apvienība ieguvusi divas vietas domē, kurās ievēlēts Andris Čuda un Rolands Parasigs-Parasiņš. Arī "Saskaņai" ir divas vietas, vēlētājiem domē ievēlot Larisu Loskutovu un Andreju Morozovu. Līdzīgs rezultāts arī partijai "Tev, Jūrmalai", no kuras ievēlēti Mārtiņš Stulpiņš un Uldis Kronblūms. Savukārt "Jaunās Vienotības"/"Kustības "Par!"" saraksts ieguvis vienu pašvaldības deputāta mandātu, tas pienākas Intam Dālderim.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.