Menu
 

Uz rekonstrukcijas laiku slēgts Liepu ielas tilts Saulkrastos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - saulkrasti.lv Ilustrācija - saulkrasti.lv

No 7.jūlija līdz darbu pabeigšanai tiek slēgta pieeja Liepu ielas tiltam Saulkrastos. Saskaņā ar noslēgto līgumu, darbi jāveic līdz šāgada 16.septembrim, liecina Saulkrastu novada domes informācija.

Pašvaldība Lauku atbalsta dienesta līdzfinansētā projekta ietvaros 2021. gada 16. aprīlī noslēdza būvdarbu līgumu par  gājēju tilta, kāpņu demontāžu un būvniecību. Šobrīd būvnieks ir uzsācis darbus objektā.

Projekta ietvaros tiks veikta esošā tilta demontāža, izbūvēts jauns elektrības pieslēgums, krasta nostiprinājuma izbūve un jaunā tilta būvniecība. Gājēju tilta konstrukcija tiks veidota no divām lokveida tērauda kopnēm, kas savā starpā savienotas ar šķērssijām, un koka seguma. Tilta pieejai tiks pārbūvētas kāpnītes un pieejas celiņu malās uzstādīti apgaismojuma stabi, tilts tiks apgaismots, gaismekļus stiprinot pie tilta seguma aiz margu konstrukcijas.

Iepriekš tika ziņots, ka projekta kopējās izmaksas ir 201 163 eiro, no tiem ES finansējuma 171 000 eiro un pašvaldības līdzfinansējums 30 163 eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.