Menu
 

Foto: Atklāta Siguldas pils paviljona trešā sezona

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Ginta Zīverte Foto – Ginta Zīverte

Kad vasaras gaita jau sasmēlusi saules un dabas pilnbrieda enerģiju, laiks skaistajiem mūzikas vakariem romantiskajā Siguldas pils kvartāla Paviljonā. 10. jūlijā savai trešajai sezonai durvis vēris Siguldas pils paviljons.

Kultūras centra “Siguldas devons” pārstāve Kristīne Ķepale pastāstīja, ka visas pēcpusdienas garumā līdz pat vakaram aktuālākās un gaumīgākās lietas modē, aksesuāros un mājlietās varēja iegādāties Dizaina tirgū pie Baltijas dizaineriem un māksliniekiem.

Tika aizvadītas divas radošas meistarklases mandalu zīmēšanā un rotu darināšanā, kopā ar mandalu zīmēšanas mākslinieci Dainu Liepiņu un rotu meistari Mārīti Rudzāti, bet vakara noslēgumā grupas “Neon Saturdays” un DJ Edgars Bercis koncerts priecēja mazus un lielus pils paviljona viesus. Vakara laikā atspirdzinošas vasaras garšas varēja izbaudīt varēja kafejnīcā “Pils dārzs” un saldējumnīcā “Siguldas saldējums”.

Sestdienas koncerts Siguldas pils paviljonā bija “Ar atvieglotiem drošības pasākumiem” tipa pasākums, kurā varēja atrasties apmeklētāji, kas ir veikuši pilnu vakcinācijas kursu, uzrādot derīgu Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu.

Arī turpmāk līdz pat pirmajai rudens elpai novadnieki un pilsētas viesi aicināti uz daudzveidīgu vasaras vakaru pavadīšanu. Pils pagalmu ar savas mūzikas neatkārtojamo atmosfēru piepildīs Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs, Daumants Kalniņš, Aija Vītoliņa un Romāns Vendiņš, Katrīna Gupalo un elektroniskās mūzikas pārstāvis Oriole, duets “Meitenes”, kā arī grupas "Citi Zēni", "Dzelzs Vilks" un citi mūziķi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.