Menu
 

Ropažu ciema iedzīvotājiem sola atjaunot siltā ūdens piegādi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - ropazi.lv Foto - ropazi.lv
Ropažu novada pašvaldība no pašvaldības kapitālsabiedrības SIA “Vilkme” saņēmusi siltumenerģijas piegādātāja - SIA “Kaltess” - paziņojumu, no kura izriet, ka SIA “Kaltess” no 2021. gada 9. jūlija pārtrauc siltā ūdens sagatavošanu Ropažu ciema iedzīvotājiem līdz apkures sezonas sākumam, jo nepieciešams veikt rekonstrukcijas darbus apkures sistēmai, kura ir nerentabla, kā arī jāgatavojas nākamai apkures sezonai.

Lai nekavējoties novērstu iepriekšminēto situāciju, Ropažu novada pašvaldības domes priekšsēdētāja V.Paulāne un izpilddirektors M.Griščenko 9. jūlijā rīkoja klātienes tikšanos, kurā piedalījās Ropažu novada pašvaldības pārstāvji, SIA “Kaltess” valdes loceklis Mārtiņš Riekstiņš un SIA “Vilkme” valdes locekle Sigita Čudare, informē pašvaldībā.

Laika periodā no 2021.gada 9.jūlija līdz 12.jūlijam Ropažu novada pašvaldība kā siltumapgādes sistēmas īpašniece, ņemot vērā radušos situāciju un to, ka apkures sistēma klasificējam kā bīstama iekārta un tai nebija veiktas nepieciešamās drošības pārbaudes, nekavējoties piesaistīja atbildīgos speciālistus, lai veiktu normatīvajos aktos noteiktās apkures sistēmas drošības pārbaudes un novērstu apkures sistēmas darbības trūkumus. Pārbaudes laikā tika izietas nepieciešamās pārbaudes un veikti nepieciešamie remontdarbi, kā rezultātā ar 2021.gada 12.jūliju ir iespējams atjaunot apkures sistēmas darbību.

Šobrīd Ropažu novada pašvaldība ir informējusi siltumenerģijas piegādātāju SIA “Kaltess”, lai nekavējoties nodrošina siltā ūdens piegādi Ropažu ciema iedzīvotājiem. Pašvaldības pārstāvji sola informēt iedzīvotājus par precīzu datumu siltā ūdens piegādes atjaunošanai, tiklīdz tiks panākta vienošanās ar SIA “Kaltess”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.