Menu
 

Ādažu iedzīvotāju viedokļi atšķirīgi par nepieciešamību izveidot sporta kluba un kafejnīcas ēku pie Vējupes

  • Autors:  LETA
Vizualizācija - facebook.com/adazilv Vizualizācija - facebook.com/adazilv

Ādažu iedzīvotāju viedokļi atšķirīgi par nepieciešamību izveidot sporta kluba un kafejnīcas ēku pie Vējupes, liecina pašvaldības mājaslapā publicētā informācija.

Kopumā 45 cilvēki pauduši noraidošu attieksmi, bet 53 šo ieceri atbalstījuši.

Tie, kam nepatīk ideja pie Vējupes izveidot sporta kluba un kafejnīcas ēku norādījuši, ka nevēlas, lai ēkas būvniecības dēļ tiktu nocirsti koki un izpostīta daba. Turklāt daudz iebildumu ir arī pret autostāvvietas būvniecību zaļajā zonā.

Iedzīvotāji arī norāda, ka sports ir jāatbalsta, bet Ādažos varot tam atrast citu vietu.

Tiek norādīts, ka būvniecības uz 2,3 hektārus lielā zemes gabala ierobežos sabiedrības tiesības un iespējas nākotnē šajā teritorijā īstenot citas sabiedrības interesēm atbilstošas ieceres un idejas. Būvniecība veicināšot dabas pamatnes degradāciju un neatgriezeniskas, paliekošas dabiskās ainavas izmaiņas.

Savukārt atbalstītāji pauž, ka šīs ieceres īstenošanas rezultātā iedzīvotāji iegūs vēl vienu aktīvas atpūtas un izklaides objektu aktīvai atpūtai visai ģimenei. Tiek norādīts, ka tas dos sakārtotu vidi, kuru varēs izmantot atpūtai un sportam.

Pašvaldības Būvvalde norāda, ka dēļ lielā iedzīvotāju viedokļu un priekšlikumu apjoma, kā arī atkārtotās publiskās apspriešanas sapulces izsludināšanas 21.jūlijā, iedzīvotāju iesniegto viedokļu un priekšlikumu izvērtējuma un lēmuma par būvatļaujas izdošanu vai atteikumu izdot būvatļauju termiņš ir pagarināts līdz 10.septembrim.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.