Menu
 

Augustā Siguldas novadā notiks sešas nometnes bērniem un pusaudžiem

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Augustā Siguldas novadā notiks sešas nometnes bērniem un pusaudžiem, aģentūru LETA informēja Siguldas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Sindija Brikmane.

Dienas nometnes no 13.augusta līdz 30.augustam organizēs Mores pamatskola, Allažu pamatskola, Siguldas novada Jaunrades centrs un Siguldas Sporta skolas atbalsta biedrība.

Brikmane skaidroja, ka nometņu organizēšanas mērķis ir nodrošināt bērnu un jauniešu nometņu norisi, lai veicinātu to pieejamību, tādējādi sniedzot atbalstu bērniem un jauniešiem prasmju un kompetenču apguvē, viņu labizjūtas un socializēšanās sekmēšanā, spēju un talantu izkopšanā, akadēmisko zināšanu nepilnību novēršanā, kas radušies attālināta mācību procesa rezultātā, kā arī viņu likumiskajiem pārstāvjiem Covid-19 pandēmijas radītās krīzes seku mazināšanā.

Pieteikties konkursā varēja jebkura fiziska persona, kura normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā ir reģistrēta kā individuālais komersants vai saimnieciskās darbības veicējs, juridiska persona vai valsts vai pašvaldības iestāde. Atbalstīti seši nometņu pieteikumi, bet viens projekts noraidīts, jo neatbilda nolikuma prasībai, proti, bērnu dalība nometnē jānodrošina bez līdzfinansējuma, sacīja Brikmane.

Finansējums nometņu īstenošanai ir pieejams ar programmas "Atbalsts bērnu un jauniešu nometņu organizēšanai" atbalstu. Sešām nometnēm sadalīti 11 875 eiro.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.