Menu
 

Garkalnes pasta nodaļa no 27.augusta sāks darbu jaunās telpās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas pasts Foto - Latvijas pasts

No 27.augusta Garkalnes pasta nodaļa sāks darbu jaunās telpās Vidzemes šosejā 1d. Kā vēsta VSIA “Latvijas pasts”, jaunās telpas atrodas netālu no līdzšinējās nodaļas adreses un ir komfortablākas gan apmeklētājiem, gan darbiniekiem, nodrošinot pieejamību klientiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem.

Jaunajās telpās pasta nodaļai būs cits darbalaiks, bet sakarā ar pārcelšanās darbiem līdzšinējā adresē darbalaiks būs mainīts arī 26.augustā.  

No 27.augusta Garkalnes pasta nodaļa strādās jaunās telpās Vidzemes šosejā 1d, nodrošinot pasta pakalpojumu sniegšanu patīkamākā vidē ar atjauninātu preču sortimentu. Jaunās telpas ir ērti pieejamas visiem klientiem – arī apmeklētājiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem. 

Sakarā ar pārcelšanās darbiem 26.augustā būs mainīts Garkalnes pasta nodaļas darbalaiks –  nodaļa līdzšinējā adresē Vidzemes šosejā 23 strādās no plkst.8 līdz 12. 

Sākot darbu jaunajās telpās, no 27.augusta Garkalnes pasta nodaļai būs cits darbalaiks – pasta nodaļa turpmāk strādās pirmdienās, trešdienās un piektdienās no plkst.8 līdz 15 un otrdienās, ceturtdienās no plkst.8 līdz 18. 

Garkalnes iedzīvotāji par pasta nodaļas adreses un darbalaika izmaiņām ir informēti ar paziņojumiem savās pastkastītēs, un šī informācija ir pieejama arī esošajās nodaļas telpās, norāda “Latvijas pasts”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.