Menu
 

Piektdien plānotā Garkalnes pasta nodaļas pārcelšanās uz jaunām telpām atlikta līdz 24.septembrim

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas pasts Foto - Latvijas pasts

Ropažu novada Garkalnes pagasta Garkalnes pasta nodaļas pārcelšanās uz jaunām telpām iepriekš plānotā 27.augusta vietā jaunievēlētās pašvaldības līguma nosacījumu maiņas dēļ atlikta uz 24.septembri. Līdz ar to Garkalnes pasta nodaļa turpina apkalpot klientus līdzšinējā adresē Vidzemes šosejā 23, bet 24.septembrī sāks darbu Vidzemes šosejā 1d.

Kā informēja VAS “Latvijas pasts”, sakarā ar pārcelšanās darbiem 23.septembrī Garkalnes pasta nodaļai būs saīsināts darbalaiks, un tā strādās no plkst.7 līdz 12. Savukārt no 24.septembra Garkalnes pasta nodaļa sāks darbu jaunajās telpās Vidzemes šosejā 1d, un šajā dienā nodaļa klientiem būs atvērta no plkst.10 līdz 15. Turpmāk pasta nodaļa turpmāk strādās pirmdienās, trešdienās un piektdienās no plkst.8 līdz 15 un otrdienās, ceturtdienās no plkst.8 līdz 18.

Jaunās telpas atrodas netālu no līdzšinējās nodaļas adreses un ir komfortablākas gan apmeklētājiem, gan darbiniekiem, nodrošinot pieejamību klientiem ar kustību traucējumiem un jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem.

Garkalnes iedzīvotāji par pasta nodaļas pārcelšanās atlikšanu tiks informēti ar paziņojumiem savās pastkastītēs, un šī informācija būs pieejama arī esošajās nodaļas telpās, vēsta “Latvijas pasts”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.