Menu
 

Siguldas pilsētas skolās īsteno digitālo ēdināšanas apmaksas sistēmu "PAĒD!S"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas novada pašvaldība Foto - Siguldas novada pašvaldība

Īstenojot inovatīvu risinājumu ērtākai pusdienu apmaksai, septembrī trīs Siguldas pilsētas skolās tiks ieviesta digitālā ēdināšanas apmaksas sistēma “PAĒD!S”. Mobilajā lietotnē sekojot līdzi izlietotajam ēdienreižu skaitam, vecāki varēs novērtēt, vai bērns mācību dienās ir pilnvērtīgi un veselīgi paēdis.

Kā skaidro novada pašvaldībā, ēdienreižu apmaksu varēs veikt tiešsaistē Siguldas mobilās lietotnes jaunajā sadaļā “PAĒD!S” ātri, ērti, no jebkuras vietas, autorizējoties ar internetbankas datiem vai Siguldas ID kartes (lojalitātes programma) kodu. Jau nākamajā dienā skolēni par ēdienreizi varēs norēķināties, uzrādot ēdināšanas pakalpojuma sniedzējam savu Siguldas ID karti vai QR kodu savā viedierīcē.

Vecāki varēs apmaksāt ēdienreizes neierobežotā daudzumā, un bērns tās varēs izmantot jau nākamajā dienā. Ja skolēns nevarēs apmeklēt izglītības iestādi, vecāki apmaksāto ēdienreizi varēs “iesaldēt”, lai to nezaudētu.

Jaunā ēdināšanas apmaksas sistēma “PAĒD!S” ir daļa no Siguldas ID karšu programmas, kas iedzīvotājiem dod iespēju saņemt personalizētu ID karti, ar kuru var iegūt vairāk nekā 200 atlaides pie novada uzņēmējiem, kā arī vērā ņemamas priekšrocības, apmeklējot vai piedaloties dažādos kultūras un sporta pasākumos. Savukārt uzņēmējiem tā ir iespēja piesaistīt plašāku klientu loku, neizstrādājot pašiem savu lojalitātes programmu, tādējādi ietaupot līdzekļus sistēmas izveidei un uzturēšanai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.