Menu
 

Autovadītāju ievērībai: sestdien Ķekavas un Ropažu apkārtnē plānotas sacensības un satiksmes ierobežojumi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Valsts ceļi Foto - Latvijas Valsts ceļi

Sestdien, 28. augustā, velobrauciena laikā Ķekavas apkārtnē no plkst. 06.00 līdz 17.00 satiksme tiks daļēji ierobežota maršrutā Ķekava–Daugmale–Baldone–Ķekava pa Bauskas šoseju (A7), Rīgas apvedceļu (A5), autoceļu Rīgas HES–Jaunjelgava (P85), Mežvidi–Baldone (P91), Ķekava–Skaistkalne (P89) un Rīgas HES–Pulkarne (P90), liecina VAS “Latvijas Valsts ceļi” apkopotā informācija. Satiksmes organizāciju sacensību vietā nodrošinās Valsts policija.

Tāpat sestdien pie Ropažiem notiks minirallijs, tā laikā no plkst. 11.30 līdz 9.00 slēgs satiksmi uz autoceļa Ropaži–Rauna (V74) posmā no Ropažiem līdz Podkājām, apbraucamo ceļu organizējot pa autoceļu Garkalne–Alauksts (P3) un Ropaži–Griķukrogs (V75). Savukārt Ropaži–Griķukrogs (V75) slēgs posmā no Endzeļiem līdz apdzīvotai vietai Meža miers, apbraucamo ceļu organizējot pa pašvaldības ceļiem.

Citi lielākie satiksmes ierobežojumi uz autoceļiem Pierīgā:

- uz Tallinas šosejas (A1) posmā no Zvejniekciema līdz Duntei ātrums ierobežots līdz 50 un 70 km/h, vienā posmā satiksmi organizē ar luksoforu un posma šķērsošana var prasīt 20 minūtes;

- uz Rīgas apvedceļa Salaspils-Babīte (A5) posmā no Ķekavas apļa līdz Jelgavas šosejai (A8) vakara un nakts stundās (19.00-07.00) divi luksofora posmi, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 20 minūtes;

- uz autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posmā no Valmieras šosejas (A3) līdz Siguldai vienā posmā satiksme tiek organizēta ar luksoforu. Kravas transportam būvobjektā braukt aizliegts, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 30 minūtes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.