Menu
 

Mēneša garumā norisināsies jaunā Ropažu novada uzņēmēju pasākums "GaRo_ZA 2021"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Jau piekto gadu pēc kārtas notiks lielākais uzņēmēju pasākums “GaRo_ZA” apvienotā Ropažu novada teritorijā. Ropažu, Stopiņu un Garkalnes uzņēmēju biedrības sadarbībā ar Ropažu novada pašvaldību un biedrību “Ropažu Garkalnes partnerība” realizēs pirmo un lielāko kopīgo uzņēmēju pasākumu.

Kā informēja biedrībā, šogad pasākumu programma veidota ar mērķi savstarpēji iepazīstināt vietējos uzņēmējus, kuri savas preces un pakalpojumus prezentēs jaunajiem novadniekiem un novada viesiem. “GaRo_ZA 2021” ietvaros notiks četri Ropažu novada uzņēmēju, amatnieku un mājražotāju tirdziņi: 11.septembrī Ulbrokā, pie Kultūras centra “Ulbrokas pērle”, 18.septembrī Vangažos pie kultūras nama, 25.septembrī Ropažos, Jaunajā tirgus laukumā un 2. oktobrī Upesciemā, pie Garkalnes skolas.

Savukārt 1.oktobrī uzņēmēji laipni aicināti uz pasākumu “GaRo_ZA 2021”, kas notiks kultūras centrā “Ulbrokas pērle”, lai dzirdētu iedvesmas stāstus, iegūtu jaunas zināšanas un veidotu savstarpējo sadarbību.

“Ik gadu šis pasākums ir gaidīts kā uzņēmēju atkal tikšanās, kā jaunu zināšanu, iedvesmas un tāda kā grūdiena tikšanās visiem! Man ir liels prieks, ka pirms pieciem gadiem radusies ideja jau ir neatņemams novada notikums,” par gaidāmo pasākumu izteikusies biedrības “Ropažu novada uzņēmēji” valdes priekšsēdētāja un projekta “GaRo_ZA” viena no idejas autorēm un virzītājām Nellija Štolcermane.

“Šogad Garkalnes un Ropažu  uzņēmējiem pievienojas Stopiņu novada un Vangažu pilsētas uzņēmēji. Es aicinu piedalīties, atbalstīt to, ko aktīvi novadnieki rada, jo tieši jūsu ikviena dalība ir kā apliecinājums tam, ka mēs darām to, kas jums ir nepieciešams. Jaunajā teritorijā uzņēmēju spēks ir vēl jaudīgāks un tikai sadarbībā mēs ikviens un visi kopā varam nokļūt augstāk, tālāk un attīstīties ilgtermiņā!”

Ar sīkāku informāciju par pasākumu var iepazīties “Ropažu novada uzņēmēji”, “Ropažu Garkalnes partnerība” un “Ropažu novada pašvaldība” sociālo tīklu profilos, kā arī Ropažu novada pašvaldības mājas lapā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.