Menu
 

Aptaujā noskaidros pasažieru pārvietošanās paradumus Covid-19 laikā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

No 13. septembra SIA “Latvijas sabiedriskais autobuss” (LSA) veiks pasažieru aptauju, lai noskaidrotu, kā viņi vērtē sniegto pakalpojumu kvalitāti, kā arī, vai ir mainījušies pārvietošanās paradumi ar sabiedrisko transportu Covid-19 noteikto ierobežojumu dēļ. Aptauja norisināsies līdz 1.oktobrim.

Pierīgas – Ādažu, Baložu, Mārupes un Jaunmārupes –, kā arī Alūksnes, Balvu, Jelgavas, Kuldīgas un Saldus novadu iedzīvotājiem būs iespēja izteikt viedokli par maršrutiem, reisiem, sabiedriskā transporta izmantošanas regularitāti un citiem jautājumiem, informēja LSA.

Šogad rūpējoties par pasažieru ērtībām anketu varēs aizpildīt gan elektroniski internetā, apmeklējot mājas lapu www.bbus.lv un izvēloties attiecīgo sadaļu, piemēram, “Pierīga/jaunumi”, kur būs pieejama anketa, gan pašvaldību mājas lapās, gan domes klientu apkalpošanas centros un bibliotēkās.

Jāatgādina, ka no 1.augusta vairākos LSA apkalpotajos maršrutos sāka kursēt 31 lielas ietilpības “VDL Futura” autobusi, 21 mazas ietilpības “VDL Mideuro” uz “Mercedes Benz Sprinter” bāzes būvēti mikroautobusi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.