Menu
 

Valsts prezidents Zinību dienā apmeklēs Siguldas Valsts ģimnāziju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Valsts prezidents Zinību dienā apmeklēs Siguldas Valsts ģimnāziju Valsts prezidenta kanceleja

Pirmdien, 3. septembrī, Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Iveta Vējones kundze Zinību dienā apmeklēs Siguldas Valsts ģimnāziju, kas šogad svinēs 100 gadu jubileju. Siguldas apmeklējuma laikā Valsts prezidents tiksies ar  Siguldas novada domes pārstāvjiem un vietējiem uzņēmējiem.

Valsts prezidents un Iveta Vējones kundze piedalīsies Siguldas Valsts ģimnāzijas svinīgajā Zinību dienas ceremonijā, kurā sveiks skolēnus un skolotājus ar jauna mācību gada sākumu, informēja Valsts prezidenta kancelejā. Siguldas valsts ģimnāzijā 2018. gada rudenī mācības uzsāks 489 skolēni pamatizglītības un vispārējās vidējās izglītības vispārizglītojošā, humanitārā un sociālā, kā arī matemātikas, dabaszinību un tehnikas virziena programmās. Skola ir valsts un reģionālajā līmenī konkurētspējīga, inovatīva izglītības iestāde, kurā mācības notiek radošā vidē.

Lai pārrunātu pašvaldības aktualitātes, Siguldas novada apmeklējuma laikā Valsts prezidents tiksies ar Siguldas novada domes vadību un domes deputātiem, kā arī apmeklēs Siguldas bobsleja un kamaniņu trasi un vairākus vietējos uzņēmumus – zemnieku saimniecību “Pīlādži” Kalnabeitēs un SIA “Kokpārstrāde 98” Allažu pagastā.

Savukārt Iveta Vējones kundze apmeklēs Siguldas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādi “Tornīši”, mākslas skolu “Baltais flīģelis”, bērnu un jauniešu ar invaliditāti biedrības darbnīcas “Cerību spārni” un sociālā uzņēmuma “Visi var” labdarības veikalu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.