Menu
 

Ādažu novada domes deputāta mandātu noliek Zaļās partijas pārstāvis Bojārs

  • Autors:  LETA
Foto - adazi.lv Foto - adazi.lv

Ādažu novada deputāts Gundars Bojārs (LZP) ir nolēmis nolikt pašvaldības deputāta mandātu, un viņa vietā stāsies Raitis Kubuliņš.

Bijušais Rīgas mērs Bojārs sociālajos tīklos pateicas par viņam izrādīto uzticību, atkārtoti ievēlot Ādažu novada domē, taču informē, ka noliks deputāta mandātu no 1.oktobra.

Kā norāda Bojārs, viņš cerējis, ka spēs vienlaicīgi rūpēties par savu ģimeni, vienlaikus turpinot strādāt "maizes darbu" un pildīt deputāta pienākumus, taču viņš konstatējis, ka kāda no minētajām jomām neizbēgami ciestu. 

Pašvaldības deputāts informē, ka viņa vietā deputāta pienākumus varētu pildīt viņa partijas biedrs Kubuliņš, kurš no Bojāra vēlēšanās atpalicis par vienu balsi.

Kubuliņš esot strādājis priekšvēlēšanu kampaņas laikā vairāk par Bojāru un esot pelnījis pārstāvēt vēlētājus un attaisnot viņu cerības.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija, Latvijas Zaļā partija Ādažu novada domē pārstāvēta ar vienu deputātu. Saņemot 427 balsis domē tika ievēlēts Bojārs. Kubuliņš savukārt saņēma 426 balsis.

Kā ziņots, jaunajā Ādažu novadā, kuram pievienots Carnikavas novads, mēra amatu izdevās saglabāt Latvijas Reģionu apvienību (LRA) pārstāvošajam Mārim Sprindžukam. Arī Bojārs bija viens no Sprindžuka atbalstītājiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.