Menu
 

Naktī uz 28.septembri uz Rīgas apvedceļa, aplī pie Rīgas HES īslaicīgi slēgs satiksmi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - Latvijas Valsts ceļi Ilustrācija - Latvijas Valsts ceļi

Uz Rīgas apvedceļa posmā Salaspils – Babīte (A5) naktī uz 28. septembri no plkst. 22.00 līdz 5.00 slēgs satiksmi apļa ārējā kustības joslā un īslaicīgi slēgs satiksmi rotācijas aplim pievedošajos ceļos, informēja VSIA “Latvijas Valsts ceļi” Komunikācijas daļā.

Satiksmi organizēs regulētāji, aicinām autovadītājus sekot līdzi norādēm. Satiksme tiks organizēta pa apļa iekšējo joslu, ārējā josla kustībai būs slēgta visu nakti. Nepieciešamības gadījumā satiksme pa apli var tikt organizēta arī pretēji braukšanas virzienam, par to autovadītājus brīdinās satiksmes regulētāju norādes un vadstatņu vērsums.

Posmus pie apļa īslaicīgi slēgs secīgi, pretī pulksteņa rādītāja virzienam, sākot no Rīgas apvedceļa (A5), pēc tam Rīgas HES–Pulkarne (P90), Rīgas HES–Jaunjelgava (P85) un Rīgas apvedceļa turpinājuma pie Rīgas HES.

Vienlaikus būs slēgta tikai viena pieeja rotācijas aplim, kā arī tiks nodrošināta operatīvā un ārkārtas transporta kustība. Armijas kolonnas pa satiksmei vēl negatavu segumu netiks laistas ārpus kārtas.

Jau vēstīts, ka Rīgas apvedceļa (Salaspils–Babīte) (A5) posmā no Ķekavas apļa līdz Jelgavas šosejai (6,91.-21,28. km) notiek seguma atjaunošana. Darbus plānots pabeigt šā gada oktobrī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.