Menu
 

Jūrmalas slimnīcā sākta otrā stāva pārbūve

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.jurmala.lv Foto - www.jurmala.lv

Oktobrī sākti telpu remontdarbi Jūrmalas slimnīcas B korpusa otrajā stāvā – Iekšķīgo slimību nodaļas un Ķirurģijas nodaļas telpās, informē SIA “Jūrmalas slimnīca” pārstāve Velta Vasiļevska. 

“Jūrmalas slimnīca” uzsākusi telpu pārbūvi, lai uzlabotu pakalpojumu sniegšanas infrastruktūru, turpinātu attīstīt kvalitatīvus, izmaksu ziņā efektīvus veselības aprūpes pakalpojumus un izveidotu mūsdienīgu vidi kā pacientiem, tā arī personālam. Jaunais telpu plānojums ļaus efektīvi atdalīt akūto pacientu plūsmu no plānveida pakalpojumu sniegšanas, kas ir sevišķi nozīmīgi epidemioloģisko prasību ievērošanā. Pēc remontdarbu pabeigšanas minēto nodaļu telpas  – palātas, procedūru telpas, māsu posteņi u.c. –  iegūs mūsdienīgu labiekārtojumu.

Pārbūves laikā slimnīcas B korpusa otrais stāvs būs slēgts, taču stacionāra sniegtie pakalpojumi netiks ierobežoti – nodaļu pacienti tiks izvietoti citos slimnīcas stāvos, norāda V.Vasiļevska. 

Pārbūves darbus veic SIA “Moduls Engineering” par kopējo summu 1 118 738,70 eiro. Tehnisko projektu izstrādāja SIA “VV projekts”. Pārbūves darbiem piesaistīts Jūrmalas pilsētas domes finansējums 508 380 eiro apmērā; atlikušo būvdarbu summu slimnīca apmaksās no saviem līdzekļiem. Projektā plānots izbūvēt elektrības tīklu un ventilācijas sistēmu, datortīklu, medicīniskā skābekļa padeves sistēmas un māsu izsaukumu sistēmu.

Attīstot infrastruktūru un veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanu, Jūrmalas slimnīcā 2019. gadā tika atjaunotas diagnostikas bloka telpas B korpusa pirmajā stāvā, kā arī iegādātas mūsdienīgas diagnostikas iekārtas. Tagad sākti remontdarbi labiekārtotu telpu izveidei otrajā stāvā, vēsta V.Vasiļevska. 

SIA “Jūrmalas slimnīca” ir Jūrmalas pilsētas pašvaldības kapitālsabiedrība. Slimnīca ir daudzprofilu un neatliekamās palīdzības ārstniecības iestāde, kurā tiek sniegti veselības aprūpes pakalpojumi pacientiem no visas Latvijas, kā arī ārvalstu pacientiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.