Menu
 

Majoru pasta nodaļa Jūrmalā no 1.novembra klientus sāks apkalpot rekonstruētās telpās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Latvijas pasts" Foto - "Latvijas pasts"

Uzlabojot klientu un darbinieku ērtības, no 1.novembra Majoru pasta nodaļa sāks darbu rekonstruētās un labiekārtotās telpās esošajā adresē Strēlnieku prospektā 16, Jūrmalā, ēkas 1.stāvā. Pasta nodaļas darbalaiks paliek nemainīgs, tā strādās pirmdienās–piektdienās no plkst.8 līdz 19, bet sakarā ar pārcelšanās darbiem no pagaidu telpām būs mainīts darbalaiks 29.oktobrī, informēja VAS “Latvijas pasts”.

Majoru pasta nodaļa no 1.novembra pēc telpu rekonstrukcijas klientus sāks apkalpot jaunā veidolā – pasta nodaļa būs ieguvusi gaišu, plašu un ērtu klientu apkalpošanas vidi, kas speciāli pielāgota komfortablai pasta pakalpojumu saņemšanai. Rekonstruētajās telpās var brīvi iekļūt jaunie vecāki ar bērnu ratiņiem un klienti ar kustību traucējumiem, tās ir plašākas, gaišākas, ar efektīvu sūtījumu izsniegšanas sistēmu, vairākām darbavietām un īpašu dizainu.

Remonta periodā Majoru pasta nodaļa strādā pagaidu telpās tajā pašā adresē – Strēlnieku prospektā 16, 2.stāvā. Lai nodrošinātu pilnvērtīgu nodaļas pārcelšanās procesu, 29.novembrī nodaļas darbalaiks pagaidu telpās būs no plkst.8 līdz 12. Savukārt klientu apkalpošanu rekonstruētajās telpās Majoru pasta nodaļa uzsāks 1.novembrī plkst.8.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.