Menu
 

Aicina paust viedokli par azartspēļu organizēšanas aizliegumu Ādažu novadā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Ādažu novada pašvaldības dome līdz 16.novembrim aicina Ādažu novada iedzīvotājus izteikt viedokli par azartspēļu organizēšanas aizliegumu pašvaldības teritorijā. Iedzīvotāju aptaujā aicināts piedalīties ikviens Ādažu novada iedzīvotājs, kurš sasniedzis 18 gadu vecumu, ir deklarēts novadā vai tam novadā pieder nekustamais īpašums, informē Ādažu novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Monika Griezne.

Aptaujā iespējams piedalīties elektroniski tīmekļvietnē www.lemejs.lv (https://lemejs.lv/g/tvaYEyHV) vai izgriežot un aizpildot aptaujas anketu pašvaldības informatīvajā izdevumā “Ādažu Vēstis”. Carnikavas pagasta iedzīvotāji aizpildītu anketas kuponu var iemest pastkastītē pie Carnikavas administrācijas ēkas Stacijas ielā 5, Carnikavā, bet Ādažu pagasta iedzīvotāji – Gaujas ielā 33A, Ādažos, domes pastkastītē pie kultūras centra ieejas.

Kā norāda M.Griezne, aptaujas anketā iedzīvotāji aicināti sniegt atbildes uz diviem jautājumiem – vai pašvaldībai būtu jāaizliedz spēļu zāļu darbība pašvaldības teritorijā un kā sabiedrību ietekmē šādu spēļu zāļu darbība. Aptauja ir personalizēta, lai pārliecinātos, vai aptaujas dalībnieks tiešām ir novada iedzīvotājs un vai tam pieder īpašums pašvaldības teritorijā.

Šā gada aprīlī spēkā stājās grozījumi Azartspēļu un izložu likumā, kas paredz, ka pašvaldības pašas var lemt par spēļu zāļu atrašanos savā teritorijā. Ādažu novada pašvaldības dome lēmusi noskaidrot novada iedzīvotāju viedokli šajā jautājumā, pamatojoties uz likumu “Par pašvaldībām”, Valsts pārvaldes iekārtas likumu un Azartspēļu un izložu likumu, vēsta M.Griezne.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.