Menu
 

"Latvijas pasta" nodaļa Mārupē strādās arī sestdienās un svētdienās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Latvijas pasts" Foto - "Latvijas pasts"

Sakarā ar Latvijā izsludināto ārkārtējo situāciju un ieviestajiem ierobežojumiem tirdzniecības centru darbībā, lai mazinātu Covid-19 vīrusa izplatīšanos, “Latvijas pasta” nodaļas tirdzniecību centros Mārupē un Rīgā turpina strādāt, taču tām ir mainīts darbalaiks, pasta pakalpojumus nodrošinot arī sestdienās un svētdienās, informēja uzņēmumā.

Līdz ar ieviestajiem ierobežojumiem tirdzniecības centru darbībā ir mainīts deviņu pasta nodaļu darbalaiks tirdzniecības centros, tostarp Mārupes pasta nodaļai t/c “Mārupe” Daugavas ielā 31 (darba laiks visas dienas plkst.10-19), kā arī tirdzniecības centros “Domina”, “Mols”, “Dole”, “Alfa”, “Spice”, “Akropole” un “Origo” un “Mego” Rīgā.

Plānots, ka šādā režīmā nodaļas darbosies līdz 2021.gada 15.novembrim vai līdz turpmākajiem lēmumiem.

Lai nebūtu jāuzkavējas pasta nodaļā, “Latvijas pasts” aicina maksimāli izmantot uzņēmuma mobilās lietotnes iespējas, kas ļauj pakalpojumiem pieteikties attālināti un nodaļā ierasties tieši uz sava pakalpojuma saņemšanu. Attālināti pieteikties pakalpojumiem iespējams 86 lielākajās un noslogotākajās pasta nodaļās visā Latvijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.