Menu
 

Katlakalna iedzīvotājiem pasta pakalpojumu saņemšana īslaicīgi tiks nodrošināta Titurgas pasta nodaļā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas pasts Foto - Latvijas pasts

Sakarā ar epidemioloģisko situāciju un drošības pasākumiem Covid-19 vīrusa izplatības mazināšanai no 12.novembra līdz 22.decembrim Ķekavas novada Katlakalna iedzīvotājiem pasta un citu “Latvijas pasta” sniegto pakalpojumu saņemšana īslaicīgi tiks nodrošināta netālajā Titurgas pasta nodaļā Zaļajā ielā 5, Baložos, informēja uzņēmumā.

Titurgas pasta nodaļa divreiz nedēļā strādā līdz pat plkst.19 un vienreiz nedēļā – no plkst.7.30, ļaujot strādājošajiem ērti izņemt pasta sūtījumus un saņemt pasta pakalpojumus ārpus tradicionālā darbalaika.

Titurgas pasta nodaļas darbalaiks pirmdienās un ceturtdienās ir no plkst.8.30 līdz 19, otrdienās un trešdienās no plkst.8.30 līdz 15 un piektdienās no plkst.7.30 līdz 15.

“Inficēšanās un noteikto kontaktpersonu loka paplašināšanās rezultātā “Latvijas pastam” ik pa laikam nākas pilnībā nomainīt piegādes amata darbiniekus, tādējādi noslogojot pārējās struktūrvienības, no kurām piesaistīt pagaidu darbiniekus, vai meklējot jaunus darbiniekus uz laiku. Šis process neizbēgami izraisa prognozējamus piegādes traucējumus un attiecīgā pakalpojuma sniegšanu ilgākā laika periodā,” skaidro “Latvijas pastā”.

Uzņēmumā atgādina, ka tas ne pirmajā, ne otrajā pandēmijas vilnī ne uz dienu nepārtrauca savu darbību, un darbinieki nodrošināja sūtījumu piegādes un klientu apkalpošanu visā Latvijas teritorijā. Arī patlaban “Latvijas pasts” turpina visu pakalpojumu sniegšanu, taču aicina ņemt vērā, ka pakalpojumu sniegšanā un sūtījumu piegādē iespējami kavējumi gan ārkārtējās situācijas laikā noteikto drošības prasību, gan slimības izplatības dēļ. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.