Menu
 

Apstiprināti Krimuldas un Lēdurgas, kā arī Mālpils un Mores pagastu apvienības pārvaldes vadītāji

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - VARAM Ilustrācija - VARAM

Ceturtdien Siguldas novada pašvaldības domes ārkārtas sēdē deputāti atbalstījuši, ka darbu Siguldas novada pašvaldības administrācijā uzsāks Krimuldas un Lēdurgas pagastu apvienības pārvaldes vadītājs Ainārs Liepiņš, kā arī Mālpils un Mores pagastu apvienības pārvaldes vadītājs Agris Bukovskis.

Atkārtots konkurss Inčukalna un Allažu pagastu apvienības vadītāja amatam turpinās līdz 21. novembrim, jo iepriekš izsludinātajā konkursā neviens pretendents netika atzīts par piemērotu šim amatam.

Pagastu apvienības pārvaldes vadītāji sniegs atbalstu pašvaldības struktūrvienībām saimniecisko jautājumu risināšanā, apsekos infrastruktūras objektus un uzraudzīs remontdarbus vai teritorijas labiekārtošanas darbus, koordinēs komunālo pakalpojumu pieejamību, uzraudzīs pašvaldības iestāžu darbību konkrētajās teritorijās, kā arī sniegs iedzīvotājiem nepieciešamo informāciju un atbalstu, teikts Siguldas novada pašvaldības paziņojumā.

Krimuldas un Lēdurgas pagastu apvienības pārvaldes vadītājs Ainārs Liepiņš, kurš darbu jaunajā amatā sāks 15.novembrī, vairākus gadus bijis Skultes pagasta pārvaldes vadītājs, bet pirms tam pieredzi projektu vadībā ieguvis Saulkrastu novada pašvaldībā. A.Liepiņš patlaban Smiltenes tehnikumā neklātienes programmā apgūst kvalifikāciju “Transportbūvju būvtehniķis”, bet 2019. gadā papildinājis zināšanas biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolā “RISEBA” profesionālās pilnveides izglītības programmā “Projektu vadība ar Agile, Scrum, Lean, Canban”. 2011.gadā ieguvis profesionālo bakalaura grādu politikā un profesionālo kvalifikāciju “Politologs”, studēdams Vidzemes augstskolā.

No 15 novembra ar Krimuldas un Lēdurgas pagastu apvienības pārvaldes vadītāju varēs sazināties, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot uz tālruņa numuru 67976868.

No 1.decembra darbu Mālpils un Mores pagastu apvienības pārvaldes vadītāja amatā uzsāks līdzšinējais Mālpils pašvaldības izpilddirektors Agris Bukovskis, kurš šajā amatā pieredzi uzkrājis kopš 2009. gada.

Agris Bukovskis 2005. gadā ieguvis inženierzinātņu bakalaura grādu zemes ierīcībā Latvijas Lauksaimniecības universitātē, kā arī līdz šim regulāri papildinājis zināšanas saistībā ar aktualitātēm pašvaldības darbā. Tāpat no 2013. gada un līdz šim bijis Latvijas Pašvaldību izpilddirektoru asociācijas valdes loceklis, bet no 2019. gada padomes loceklis un sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģijas padomes loceklis biedrībā “Lauku attīstības partnerība”. Dažādos periodos darbojies arī dažādās komisijās, tostarp Iepirkumu komisijā, Mālpils novada vēlēšanu komisijā un citās.

Pēc 1. decembra ar Mālpils un Mores pagastu apvienības pārvaldes vadītāju varēs sazināties, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot uz tālruņa numuru 67970888.

Līdz šim esošās pašvaldību darbinieces, piemēram, Allažu pagasta un Mores pagasta pārvaldes vadītājas, iekļāvušās Klientu apkalpošanas pārvaldē un turpinās apkalpot klientus, pieņemt iesniegumus, informēt par pieejamajiem pakalpojumiem pagastu iedzīvotājiem, kā arī veikt citus darbus ērtākai iedzīvotāju pakalpojumu saņemšanai tuvāk savai dzīvesvietai.

Siguldas novada pašvaldībā atzīmē, ka pagastu apvienības pārvalžu vadītāju amatam pretendentu atlase norisinājās trīs kārtās: sākotnēji tika veikts iesūtīto dokumentu un ieteikumu apkopojums, izvērtēta kandidātu atbilstība noteiktajām izglītības un profesionālās kvalifikācijas prasībām un šajā kārtā piedalījās pieci kandidāti uz Krimuldas un Lēdurgas, kā ari četri kandidāti uz Mālpils un Mores pagastu apvienības pārvaldes vadītāja vakanci. Otrajā kārtā uz darba interviju tika uzaicināti pretendenti, kas pēc dokumentu pārbaudes atbilda izvirzītajām prasībām, savukārt trešajā kārtā –, apkopojot rezultātus, izvēlēts piemērotākais kandidāts, kuru virzīt apstiprināšanai domes sēdē.

Inčukalna un Allažu pagasta apvienības pārvaldes vadītāja amatam vēl var pieteikties līdz 21. novembrim, informāciju nosūtot uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.