Menu
 

Svētdien Daugavas ielā Mārupē ceļu būvdarbu zonā būs apgrūtināta satiksme

  • Autors:  Apriņķis.lv
Svētdien Daugavas ielā Mārupē ceļu būvdarbu zonā būs apgrūtināta satiksme Foto: VAS ”Latvijas Valsts ceļi”

Svētdien, 9. septembrī, plkst. 6.00–23.00 ceļu būvdarbu posmā Mārupē, Daugavas ielā (no Sīpeles ielas līdz Mārupītes gatves rotācijas aplim), asfaltēšanas darbu dēļ būs apgrūtināta satiksme. Transporta satiksmi regulēs satiksmes regulētāji, tomēr autovadītāji tiek aicināti izmantot apbraukšanas iespējas, informē VAS ”Latvijas Valsts ceļi” Komunikācijas daļā.

Šajā posmā uz autoceļa Rīga–Mārupe (Jaunmārupe) (P132) (1,8.–4,14. km) notiek ceļa pārbūve, bet Daugavas un Mārupītes gatves krustojumā izbūvēts rotācijas aplis. Pēc darbu pabeigšana šajā posmā būs visi ielai atbilstošie elementi – ietves, sabiedriskā transporta pieturvietas, gājēju pārejas, barjeras, ielu apgaismojums, ar luksoforiem regulējami krustojumi un slēgta lietus ūdens novadīšanas sistēma. Projekta ietvaros pārbūvēti elektroapgādes un sakaru, kā arī ūdensvada un kanalizācijas tīkli. Uz brauktuves plānots uzklāt trīs asfaltbetona kārtas.

Būvdarbus šajā posmā veic SIA ”Igate”, līgumcena ir 4,76 milj. eiro (ar PVN), finansējums ir no valsts budžeta. Būvdarbus plānots pabeigt šomēnes, norāda  Komunikācijas daļā.

Aktuāla informācija par būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS ”Latvijas Valsts ceļi” mājaslapā www.lvceli.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.