Menu
 

Ķekavas pašvaldība izsludinājusi Ziemassvētku noformējumu konkursu

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ķekavas pašvaldība izsludinājusi Ziemassvētku noformējumu konkursu.

Saskaņā ar pašvaldības sniegto informāciju, līdz 23.decembrim iedzīvotāji un uzņēmumi var pieteikt Ziemassvētku tematikai atbilstoši izrotātus objektus - dzīvojamās mājas, daudzdzīvokļu māju balkonus, lodžijas un logus, uzņēmumu ēku fasādes, logus un skatlogus, kā arī Ziemassvētku egles.

Katru gadu palielinās to cilvēku skaits, kuri ir gatavi palīdzēt novadam uzmirdzēt Ziemassvētku laikā un radīt īpašu svētku sajūtu gan sev, gan novada iedzīvotājiem un tā viesiem.

Pieteiktie konkursa objekti tiks vērtēti piecās kategorijās - individuālās dzīvojamās mājas un to pagalmi, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju balkoni, lodžijas un logi, uzņēmumu vai sabiedrisko iestāžu ēkas un to piegulošās teritorijas, uzņēmumu vai sabiedrisko iestāžu logi un skatlogi, Ziemassvētku egle. Pēdējā kategorijā tiks vērtēti koki ar augstumu vismaz 2,7 metri.

Visi pieteikumi pretendēs arī uz papildu nominācijām - vērtēšanas komisijas specbalvai un nominācijai "Iedzīvotāju simpātija".

Naudas balvas saņems trīs labākie dalībnieki katrā vērtēšanas kategorijā un papildu nomināciju uzvarētāji, savukārt "Iedzīvotāju simpātija" iegūs pārsteiguma balvu.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.