Menu
 

Izstrādās Olaines novada izglītības attīstības stratēģiju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

24.novembra Olaines novada domes sēdē pieņemts lēmums uzsākt Olaines novada izglītības attīstības stratēģijas 2022.-2027.gadam izstrādi. Stratēģijā tiks apzināta pašreizējā situācija un pastāvošie izaicinājumi, noteiktas Olaines novada attīstības prioritātes un nākotnes vajadzības izglītības nozarē, informē Olaines novada pašvaldībā.

Olaines novada domes priekšsēdētāja pirmā vietniece Līga Gulbe skaidro: “Viena no novada prioritātēm ir nodrošināt kvalitatīvu un konkurētspējīgu izglītību visās izglītības pakāpēs, kā arī mūžizglītībā. Stratēģijas izstrāde izglītības nozarē ir būtiska, izstrādes rezultātā būs iespējams izvērtēt esošo situāciju un pieejamību, kā arī piedāvāt vēl kvalitatīvākus izglītības pakalpojumus un veicināt efektīvu infrastruktūras un materiāli tehniskās bāzes nodrošinājumu.”

Izglītības attīstības stratēģija tiks izstrādāta kā vidēja termiņa nozares plānošanas dokuments, kas noteiks Olaines novada izglītības attīstības prioritātes, rīcības virzienus un konkrētas darbības. Stratēģijas veidošanā tiks iesaistīti visu novada izglītības iestāžu pārstāvji, norāda pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.