Menu
 

Apstiprināta Inčukalna un Allažu pagastu apvienības vadītāja un izpilddirektores vietniece

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - sigulda.lv Ilustrācija - sigulda.lv

Lai nodrošinātu efektīvu un profesionālu Siguldas novada pašvaldības administrācijas darbu iedzīvotāju jautājumu risināšanā, kā arī uzlabotu un veicinātu sadarbību starp iestādēm un pašvaldības struktūrvienībām, Siguldas novada pašvaldības domes ārkārtas sēdē deputāti amatā iecēluši Inčukalna un Allažu pagastu apvienības pārvaldes vadītāju Elizabeti Liepiņu un izpilddirektores vietnieci izglītības, kultūras un sporta jautājumos Sandru Tukišu. Viņas darbu uzsāks 3. Janvārī, informēja Siguldas novada pašvaldībā.

Nākamā gada sākumā darbu izpilddirektores vietnieces izglītības, kultūras un sporta jautājumos amatā uzsāks Sandra Tukiša, kura kopš 2018. gada strādājusi Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldē, ieņemot pārvaldes vadītājas amatu. Pirms tam S. Tukiša bijusi Allažu pamatskolas direktore, un ir ilggadēja Izglītības kvalitātes valsts dienesta eksperte, kā arī Allažu attīstības biedrības valdes locekle. 2013.gadā S. Tukiša ieguvusi maģistra grādu kvalifikācijā latviešu valodas un literatūras skolotāja un audzināšanas darba metodiķe, pirms tam – bakalaura grādu pedagoģijā.

Izpilddirektores vietnieces izglītības, kultūras un sporta jautājumos amata galvenie uzdevumi būs pārraudzīt Siguldas novada Kultūras centra, Siguldas novada bibliotēkas, Izglītības pārvaldes, Sporta pārvaldes, pirmsskolas izglītības iestāžu, vispārējās izglītības iestāžu, profesionālās ievirzes un interešu izglītības iestāžu darbu, koordinēt pašvaldības iestādes un struktūrvienības publisko pasākumu organizēšanas jautājumos un īstenot citus jautājumus, kas saistīti ar izglītības, kultūras, sporta un jaunatnes lietām, kā arī veselīga dzīvesveida veicināšanu. Jau drīzumā tiks sludināta pieteikšanās uz Izglītības pārvaldes vadītāja amata vietu.

No 3.janvāra darbu Inčukalna un Allažu pagastu apvienības pārvaldes vadītājas amatā uzsāks Elizabete Liepiņa,kura vairākus gadus strādājusi Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē, ieņemot nodaļas vecākās inspektores amatu. Tāpat E. Liepiņa guvusi pieredzi, būdama Administratīvās komisijas locekle Inčukalna un Siguldas novada pašvaldībās. E. Liepiņai ir maģistra grāds tiesību zinātnē, un vakancei Siguldas novada pašvaldībā pieteikusies, jo ir inčukalniete un vēlas sniegt pienesumu novadam, strādājot tā labā un pilnveidošanā.

Inčukalna un Allažu pagastu apvienības pārvaldes vadītāja sniegs atbalstu pašvaldības struktūrvienībām saimniecisko jautājumu risināšanā, apsekos infrastruktūras objektus un uzraudzīs remontdarbus vai teritorijas labiekārtošanas darbus, kā arī koordinēs komunālo pakalpojumu pieejamību, uzraudzīs pašvaldības iestāžu darbību konkrētajās teritorijās un sniegs iedzīvotājiem nepieciešamo informāciju un atbalstu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.