Menu
 

Elektrības taupīšanas nolūkā Ādažos samazina ielu apgaismojuma intensitāti

  • Autors:  LETA
Foto - adazi.lv Foto - adazi.lv

Lai samazinātu izmaksas par elektroenerģiju, ko veicinājis elektrības cenu pieaugums, noteiktās Ādažu novada ielās tiks samazināta apgaismojuma intensitāte, informē pašvaldība.

Ādažos, Gaujas, Attekas, Muižas, Podnieku ielās un Ataru ceļā elektroenerģijas patēriņš laika posmā no plkst.23 līdz 5 samazināts no 100% uz 30%, savukārt pārējā laikā apgaismojums darbojas ar 70% jaudu.

Ataru ceļā, Laimas, Podnieku un Gaujas ielās no vidusskolas līdz Zīļu ielai, kā arī ciematā "Dailas" izslēgts ir katrs otrais gaismeklis, bet drošības nolūkos apgaismojums atstāts krustojumos.

Līgo laukumā no plkst.23 līdz 6 apgaismojums atslēgts pilnībā.

Jau iepriekš ziņots, ka elektroenerģijas taupības pasākumi kopš pagājušā gada novembra ieviesti arī Carnikavas pagastā. Šī gada sākumā vēl vairākās ielās samazināta apgaismojuma intensitāte un veikti citi elektroenerģijas taupīšanas pasākumi. 

Lai samazinātu izmaksas par elektroenerģiju Jūras ielā no tilta līdz ielas galam, Dārznieku, Zelmeņu, Zeltiņu un Piekūnu ielās atslēgts katrs otrais gaismeklis

Garciemā Roņu ielā un Carnikavā Ceriņkrūmu, Pļavu un Jūras ielās veikta daļēja Na (nātrija) gaismekļu nomaiņa uz LED tipa gaismekļiem.

Carnikavas Parka teritorijas apgaismojums daļēji tiks atslēgts no pusnakts līdz plkst.6 rītā savukārt Svētku laukumā šajā laika posmā apgaismojums atslēgts pilnībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.