Menu
 

Ķekavas novadā šogad īstenos skolu pašpārvaldes attīstības projektu "Idejas ceļ gaisā!"

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

No šī gada janvāra līdz 31.oktobrim Ķekavas novada pašvaldība īstenos projektu "Idejas ceļ gaisā!" ar mērķi atbalstīt novada skolu pašpārvaldes un veicināt starpinstitūciju sadarbību pašpārvalžu atbalsta iespēju paplašināšanā novadā, liecina pašvaldības sniegtā informācija.

Projektā plānots atbalstīt novada skolu pašpārvaldes, sniedzot gan pašpārvalžu konsultantiem, gan pašpārvalžu dalībniekiem nepieciešamās prasmes un zināšanas efektīvākai dalībai pašpārvaldē atbilstoši katras skolas vajadzībām.

Tāpat iecerēts veicināt pašpārvalžu sadarbību, radot iespējas pašpārvaldēm kontaktēties savā starpā, dalīties pieredzē un idejās un sadarboties.

Īstenojot šo projektu, paredzētas praktiskas meistarklases par pasākumu organizēšanu, mācības par pašpārvalžu lomu skolā, seminārs pašpārvalžu konsultantiem, pārgājiens skolu pašpārvalžu pārstāvjiem ar neformālās izglītības elementiem un citas aktivitātes.

Projekta mērķa grupa ir 5.-12.klases jaunieši, kuri iesaistījušies kādā no novada skolu pašpārvaldēm, kā arī skolu pašpārvalžu konsultanti.

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.