Menu
 

Atsevišķām Salaspils un Jaunsauriešu adresēm mainīs pasta nodaļu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - VAS  "Latvijas pasts" Foto - VAS "Latvijas pasts"

Lai uzlabotu pasta pakalpojumu pieejamību un paātrinātu pasta sūtījumu piegādes procesu, no 7.februāra tiek mainīta deviņu Salaspils un Salaspils novada Jaunsauriešu adrešu apkalpojošā nodaļa, kā arī pasta indekss.

Kā informē VAS “Latvijas pasts”, turpmāk šīs adreses apkalpos tuvāk esošā Ulbrokas Pasta nodaļa, bet līdzšinējā pasta indeksa LV-2169 vietā būs jāizmanto indekss LV-2130. Ulbrokas Pasta nodaļa strādā katru darbdienu: pirmdienās, trešdienās un piektdienās no plkst.9.00 līdz 17.00, bet otrdienās un ceturtdienās – no plkst.9.00 līdz pat 19.00.

Precīzs adrešu saraksts, kurām tiek mainīta apkalpojošā pasta nodaļa un pasta indekss, pieejams šeit. Tāpat precīzu adresi un pasta indeksu iespējams noskaidrot “Latvijas pasta” tīmekļvietnes pasts.lv sadaļā “Pārbaudīt adresi”, kur izmaiņas būs atspoguļotas no to ieviešanas datuma – 7.februāra.

Tā kā pasta indekss ir svarīga adreses sastāvdaļa, “Latvijas pasts” aicina šo adrešu iedzīvotājus pievērst uzmanību izmaiņām un no 7.februāra mainīto pasta indeksu LV‑2130 izmanot saziņā, visa veida sūtījumu nosūtīšanā, kā arī abonējot preses izdevumus. Par mainīto pasta indeksu aicina informēt arī sūtījumu nosūtītājus, no kuriem tie tiek saņemti attiecīgās teritorijas adresēs. Nepareiza indeksa norādīšanas gadījumā sūtījums sasniegs adresātu, taču ar novēlošanos, jo visi sūtījumi primāri tiek šķiroti atbilstoši indeksam.

Informācija par pasta nodaļas un pasta indeksa maiņu no 10.janvāra tiks ievietota katra klienta pastkastītē, vēsta “Latvijas pasta” pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.