Menu
 

"Hepsor" drīzumā sāks jauna daudzdzīvokļu māju kompleksa "Mārupes dārzs" būvniecību

  • Autors:  LETA
Attēls - hepsor.lv Attēls - hepsor.lv

Nekustamo īpašumu attīstītājs "Hepsor" ir saņēmis būvatļauju jauna daudzdzīvokļu māju kompleksa būvniecībai Mārupē, Lielajā ielā 45, kur drīzumā plānots sākt būvniecības darbus, aģentūrai LETA pavēstīja "Hepsor" pārstāvji.

Kompleksu "Mārupes dārzs" veidos četri korpusi ar 23 dzīvokļiem katrā no tiem, kopumā veidojot 92 divu, triju un četru istabu dzīvokļus. Projekta četru korpusu būvdarbus iecerēts pabeigt 2023.gada vasarā.  

Jaunajā projektā paredzēta arī bagātīgi apzaļumota teritorija, privātās terases, balkoni, velonovietnes, autostāvietas, atpūtas stūrīšiem bērniem un pieaugušajiem, spēļu laukums centrālajā pagalmā. "Hepsor" pārstāvji neatklāja projektā plānotās investīcijas. 

2020.gadā, salīdzinot ar 2019.gadu, "Hepsor" grupas kopējais apgrozījums pieauga par 98%, sasniedzot 38,8 miljonus eiro. Savukārt uzņēmuma tīrā peļņa attiecīgajā periodā pieauga par 115%, sasniedzot 2,9 miljonus eiro. Latvijā 2020.gadā "Hepsor" grupas uzņēmuma pārdošanas ieņēmumi sasniedza 4,9 miljonus eiro, veidojot gandrīz 13% no kopējiem grupas pārdošanas ieņēmumiem.

Viens no lielākajiem uzņēmuma attīstības projektiem Latvijā ir multifunkcionāls A klases biznesa komplekss "Krasta City", ko plānots īstenot tuvāko desmit gadu laikā. Savukārt Tallinā tas ir Rūpnīcu kvartāls ("Manufaktuuri Põhja"), kas sastāvēs no divām jaunām daudzdzīvokļu ēkām ar 154 dzīvokļiem un rekonstruētu "Baltic Manufactory" rūpnīcas ēku, kurā atradīsies 400 dzīvokļi un 6000 kvadrātmetru iznomājamas komercplatības.

Patlaban Rīgā ir sākta jauna biznesa kompleksa būvniecība, kas sastāvēs no divām kārtām un kura kopējā platība būs vairāk nekā 11 000 kvadrātmetri. Tāpat 2021.gada vasaras nobeigumā sākās arī dzīvojamā kvartāla "Kuldīgas parks" celtniecība, kur būs pieejami 116 divu, trīs un četru istabu dzīvokļi.

"Hepsor Group" dibinātāji un īpašnieki ir Andress Parloja (33,25%), Kristjans Mitts (33,25%), Henrijs Lakss (16,6%) un finanšu investors Lauri Meidla (16,9%).

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.